Розпорядження міського голови  "Про проведення ІV- го Форуму молоді міста Івано-Франків..."  № 625-р від 08.12.2009р. 
Документ №625-р від 08.12.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.12.2009



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 08.12.2009р.  № 625-р
 


Про проведення ІV– го Форуму молоді міста Івано-Франківська


       Відповідно до розпорядження міського голови від 10.10.08р. № 646-р «Про заходи щодо підготовки та проведення у 2009 році в м. Івано-Франківську Року Молоді», з метою підвищення ефективності реалізації молодіжної політики в м. Івано-Франківську, активізації участі молоді в усіх сферах  життєдіяльності територіальної громади та надання державної інформаційно-методичної підтримки:


  1. Управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради (В. Соловйов) спільно з міськими молодіжними громадськими організаціями провести 11-13.12.2009 року ІV міський Форум молоді в позаміському дитячому оздоровчому комплексі “Лімниця” (додаток 1).
  2. Управлінню освіти та науки виконавчого комітету міської ради (М. Верес) забезпечити обслуговування учасників ІV-го міського Форуму Молоді. 
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна), профінансувати витрати, пов’язані з організацією та проведенням ІV-го міського Форуму молоді згідно кошторису (додаток 2).
  4. Нагородити подяками міського голови представників молодіжних громадських організацій (додаток 3).
  5. Відділу патронатної служби (О. Ковальчук)  виконавчого комітету міської ради забезпечити висвітлення у ЗМІ проведення ІV-го міського Форуму молоді.
  6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального гендерної політики виконавчого комітету міської ради (В.Соловйов).
  7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови З.Федорук.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.