Розпорядження міського голови  "Про погашення боргів до бюджету Пенсійного фонду Україн..."  № 643-р від 10.10.2008р. 
Документ №643-р від 10.10.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.10.2008



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 10.10.2008р.  № 643-р
 


Про погашення боргів до бюджету Пенсійного

фонду України.


На виконання доручення Кабінету Міністрів України № 40512/1/1-08 від 14.08.08 р. щодо забезпечення погашення в повному обсязі заборгованості  перед Пенсійним  фондом України з метою  мобілізації усіх резервів з забезпечення максимального надходження коштів до бюджету Фонду для виконання урядових рішень щодо подальшого зростання пенсійних виплат:

1.Затвердити графіки погашення заборгованості економічно-активних підприємств міста  перед бюджетом Пенсійного фонду України  до кінця 2008 р. (згідно додатку).

2.Управлінню Пенсійного фонду України в м.Івано-Франківську (Г.Коцюк), робочій групі з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до бюджетів всіх рівнів :

2.1.Проаналізувати стан роботи з погашення заборгованості з  платежів до бюджету Пенсійного фонду кожним платником та вжити  дієвих заходів для її значного зменшення, про що інформувати виконавчий  комітет міської ради щомісячно.

2.2.Затвердити графіки заслуховування звітів керівників, які допустили найбільшу заборгованість з платежів до Пенсійного фонду України, на засіданнях робочої групи.

2.3. Взяти під особливий контроль погашення боргу до Пенсійного фонду України підприємствами комунальної форми власності, ініціювати  притягнення до відповідальності та при необхідності розірвання контрактів з керівниками, які не вживають належних заходів для погашення  заборгованості.

3.Контроль за  виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Я.Яцишина.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.