Рішення виконавчого комітету  "Про порядок виїзду пожежно-рятувальної та іншої техніки..."  № 213 від 06.04.2017р. 


УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.04.2017р.  № 213
м.Івано-Франківськ
 


Про порядок виїзду пожежно-рятувальної та іншої техніки організацій, підприємств, служб міста Івано-Франківська для гасіння пожеж надання допомоги під час ліквідації аварій, надзвичайних ситуацій, катастроф і стихійних лих


На виконання вимог Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 № 5403-VI, ст. 59, 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР та з метою упорядкування та чіткого визначення порядку виїзду пожежно-рятувальної та іншої техніки організацій, підприємств служб міста до місця пожежі, аварії, надзвичайної ситуації, катастрофи, стихійного лиха, а також встановлення взаємодії і особистої відповідальності керівників за неухильне виконання поставлених під час гасіння пожеж, ліквідації аварій, надзвичайних ситуацій завдань, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:


1. Затвердити погоджені з керівниками підприємств, організацій і служб міста:

1.1. План залучення сил та засобів Івано-Франківського міського гарнізону на пожежі, аварії, надзвичайні ситуації, стихійні лиха, події (додаток 1); райони виїзду пожежно-рятувальних пiдроздiлiв Iвано-Франкiвського міського гарнiзону (додаток 2); порядок виїзду і склад пожежно-рятувальних підрозділів Івано-Франківського гарнізону, які висилаються на пожежі, аварії і стихійні лиха за межі міста Івано-Франківськ (додаток 3); перелік підприємств та організацій, які виділяють відповідну техніку для ліквідації надзвичайних ситуацій (додаток 4).

1.2. Перелік особливо важливих об’єктів міста на які направляються пожежно-рятувальні підрозділи за викликом №2 по першому повідомленні про пожежу (додаток 5); перелік особливо важливих об’єктiв мiста Iвано-Франкiвська на якi направляються пожежно-рятувальні пiдроздiли для гасiння пожеж за викликом №3 (додаток 6); перелік безводних ділянок міста Івано-Франківська (додаток 7).

2. Зобов’язати керівників служб міста:

2.1. При поступленні повідомлення з оперативно-координаційного центру  Управління ДСНС в Івано-Франківській області (далі ОКЦ УДСНС в області) негайно приступити до виконання вимог Інструкцій взаємодії затвердженими спільними наказами.

2.2. Щоденно до 10 год. 00 хв. та до 20 год. 00 хв. подавати за тел. 75-04-04 або 50-13-01 до ОКЦ У ДСНС в області інформацію:

       Філія ПАТ «Івано-Франківський РЕМ» - стан електромереж в місті;

       КП «Івано-Франківськводоекотехпром» - інформація про системи водомереж;

       Івано-Франківська філія ПАТ «Укртелеком» - інформація про стан ліній зв’язку;

       Івано-Франківське управління по експлуатації газового господарства – стан газових мереж в господарствах міста різних форм власності;

       Станіславська теплоенергетична компанія, ДМП «Івано-Франківськ теплокомуненерго» - стан тепломереж на об’єктах різних форм власності.

При порушенні систем життєзабезпечення негайно повідомляти до ОКЦ У ДСНС в області за вказаними номерами.

3. Черговому служби оперативного реагування Івано-Франківської міської ради 15-80 позачергово приймати інформацію з місця пожежі, ліквідації аварії, катастрофи чи стихійного лиха, за необхідністю негайно вирішувати проблемні питання, що виникають під час їх ліквідації.

4. Керівнику ДП “Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів”:

4.1. Забезпечити цілодобове чергування водіїв та членів добровільної пожежної дружини (в кількості не менше 2-х осіб в зміну) на наявній пожежній техніці, а також їх утримання відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 2013 року № 564 «Про затвердження Порядку функціонування добровільної пожежної охорони».

4.2. Утримувати пожежний автомобіль та засоби зв’язку, що встановлені в пожежному депо у постійно справному стані та щоденно інформувати про їх стан за телефоном 75-04-04 або 50-13-01 в ОКЦ УДСНС в області.

5. Керівникам ПАТ ”Прикарпаттяобленерго”, КП державне міське підприємство ”Івано-Франківськтеплокомуненерго”, КП ”Івано-Франківськміськсвітло”, Філія ПАТ «Івано-Франківський РЕМ», ПРАТ «Зелене господарство», ДП НЕК Укренерго «Івано-Франківські магістральні електричні мережі, КП «Муніципальна дорожня компанія», КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (в робочі дні), Філія «Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ» ТзОВ «Скорзонера» (при відсутності польотів в аеропорту), черговому Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень РФ «Львівська залізниця», командирові вч А 1349 (при відсутності польотів на аеродромі) на вимогу ОКЦ УДСНС в області забезпечити:

5.1. Негайне направлення до місця виклику за вимогою керівника гасіння пожежі (далі КГП), ОКЦ УДСНС в області техніки, яка вказана в додатку 4 для виконання необхідних завдань з метою ліквідації пожежі, надзвичайної ситуації, аварії, події, тощо.

6. Рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 15.11.2012 р. № 725 «Про порядок виїзду пожежно-рятувальної та іншої техніки організацій, підприємств, служб міста для гасіння пожеж й надання допомоги в ліквідації аварій, надзвичайних ситуацій, катастроф і стихійних лих» вважати таким, що втратило чинність.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.