Рішення виконавчого комітету  "Про розміщення зовнішньої реклами ..."  № 699 від 30.12.2013р. 
Документ №699 від 30.12.2013р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про розміщення зовнішньої реклами
Рішення виконавчого комітету  №162 від 01.04.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.01.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 30.12.2013р.  № 699
м.Івано-Франківськ
 


Про розміщення зовнішньої реклами


Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами та Порядком розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.12.2009р. № 657, розглянувши матеріали Департаменту містобудування та архітектури, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами терміном на один рік:

1.1. Фізичній особі-підприємцю. окремо стоячої двосторонньої рекламної конструкції типу «щит на бетонній подушці», розміром 3х6 м на вул. Євгена Коновальця, 349.

1.2. Фізичній особі-підприємцю. стаціонарного окремо стоячого телевізійного екрану, розміром 3х6м, на вул. Незалежності (біля готелю «Надія»).

2. Надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами терміном на п’ять років:

2.1. Фізичній особі-підприємцю окремо стоячої об’ємно-просторової конструкції типу «стелла», розміром 3,1х0,8м на вул. Горбачевського, 50.

2.2. ТзОВ «Брок» односторонньої рекламної конструкції типу «бек-лайт» з внутрішньою підсвіткою на фасаді будівлі, розміром 3х6м, на вул. Миколайчука, 2 (фасад ТЦ «Арсен», місце №1).

2.3. ТзОВ «Брок» односторонньої рекламної конструкції типу «бек-лайт» з внутрішньою підсвіткою на фасаді будівлі, розміром 3 х 6 м, на вул. Миколайчука, 2 (фасад ТЦ «Арсен», місце №2).

2.4. ТзОВ «Брок» односторонньої рекламної конструкції типу «бек-лайт» з внутрішньою підсвіткою на фасаді будівлі, розміром 3 х 6 м, на вул. Миколайчука, 2 (фасад ТЦ «Арсен», місце №3).

2.5. ТзОВ «Брок» односторонньої рекламної конструкції типу «бек-лайт» з внутрішньою підсвіткою на фасаді будівлі, розміром 3 х 6 м, на вул. Миколайчука, 2 (фасад ТЦ «Арсен», місце №4).

2.6. ТзОВ «Брок» односторонньої рекламної конструкції типу «бек-лайт» з внутрішньою підсвіткою на фасаді будівлі, розміром 3 х 6 м, на вул. Миколайчука, 2 (фасад ТЦ «Арсен», місце №5).

2.7. ТзОВ «Брок» односторонньої рекламної конструкції типу «бек-лайт» з внутрішньою підсвіткою на фасаді будівлі, розміром 3 х 6 м, на вул. Миколайчука, 2 (фасад ТЦ «Арсен», місце №6).

3. Продовжити термін дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами терміном на один рік:

3.2. ТзОВ «Октагон-Аутдор» стаціонарної окремо стоячої рекламної конструкції типу «щит односторонній на бетонній подушці», розміром 6х3 м, на перехресті вул. Незалежності – Івасюка (в районі моста).

3.3. ТзОВ «Октагон-Аутдор» стаціонарної окремо стоячої рекламної конструкції типу «щит на бетонній подушці», розміром 6х3 м, на перехресті вул. Вовчинецька - Деповська (біля залізничного моста).

3.4. ТзОВ «Октагон-Аутдор» стаціонарної окремо стоячої рекламної конструкції типу «призматрон» на бетонній подушці, розміром 6х3 м, на Привокзальній площі.

3.5. ТзОВ «Октагон-Аутдор» стаціонарної окремо стоячої рекламної конструкції типу «щит двосторонній на бетонній подушці», розміром 6х3 м, на перехресті вул. Івасюка – Василя Стуса.

4. Відмовити Івано-Франківському регіональному відділенню ПАТ «Фольксбанк» у наданні дозволу на розміщення окремо стоячої односторонньої рекламної конструкції типу «щит», розміром 2,4х3,9 м на куті вулиць Галицької та Військових Ветеранів.

5. Відмовити у продовженні дозволу на розміщення зовнішньої реклами:

5.1. ТзОВ «Октагон-Аутдор» стаціонарної окремо стоячої рекламної конструкції типу «щит двосторонній на бетонній подушці», розміром 6х3 м, на вул. Євгена Коновальця, 147.

5.2. ТзОВ «Октагон-Аутдор» стаціонарної окремо стоячої рекламної конструкції типу «щит двосторонній на бетонній подушці», розміром 6х3 м, на вул. Галицька, 105.

6. Встановлення рекламних конструкцій провести згідно погодженої документації, виконаної у відповідності з діючими нормативними вимогами. Термін виконання робіт зі встановлення тимчасової рекламної конструкції та виконання благоустрою з моменту прийняття рішення виконавчого комітету міської ради – один місяць.

7. До початку встановлення тимчасової рекламної конструкції за наявності дозволу виконавчого комітету міської ради та проектної документації, погодженої у встановленому порядку, замовникам отримати в КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» дозвіл (ордер) на ведення земляних робіт.

8. Оплату за тимчасове користування місцями для розташування рекламних конструкцій проводити згідно з «Порядком розміщення зовнішньої реклами в місті Івано-Франківську».

9. Суб’єкт підприємницької діяльності повинен постійно утримувати прилеглу територію радіусом 6 м від окремо стоячої рекламної конструкції або до проїжджої частини дороги в належному санітарному стані.

10. Суб’єкт підприємницької діяльності (п.4.,5.) зобов’язаний в десятиденний термін демонтувати рекламну конструкцію, а земельну ділянку привести до належного санітарного стану. У випадку невиконання даної вимоги, КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» буде підготовлено проект рішення виконавчого комітету міської ради про демонтаж рекламної конструкції.

11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.


Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.