Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв і кому..."  № 671 від 30.12.2013р. 
Документ №671 від 30.12.2013р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.01.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 30.12.2013р.  № 671
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв і комунальних послуг для структурних підрозділів виконавчого комітету


       Відповідно до ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання ст. 51 Бюджетного кодексу України, Закону України “Про енергозбереження”, «Основних напрямів державної політики в сфері забезпечення енергетичної безпеки України» (схвалені Указом Президента України від 27.12.2005р. № 1863), керуючись методичним положенням “Міжгалузеві норми споживання електричної та теплової енергії для установ і організацій бюджетної сфери України”, фактичним використанням енергоносіїв та комунальних послуг за 2005-2013 р.р. структурними підрозділами виконавчого комітету, що фінансуються з міського бюджету, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Встановити на 2014 рік структурним підрозділам виконавчого комітету, що фінансуються з міського бюджету ліміти споживання  енергоносіїв і комунальних послуг згідно з додатком.

Ліміти споживання енергоносіїв і комунальних послуг встановлюються безпосередньо для забезпечення діяльності структурних підрозділів виконавчого комітету і не регламентують обсягів споживання розміщених на їх території орендарів чи інших споживачів.

       2. Керівникам підрозділів, зазначених у додатку в термін до 15.01.2014р.:

2.1 на базі встановлених лімітів розробити місячні обсяги споживання енергоносіїв та комунальних послуг по кожному закладу та установі, погодити їх з відділом енергозбереження та комунальних підприємств і своїми наказами довести до підпорядкованих їм закладів і установ (у разі їх наявності у складі структурних підрозділів);

       2.2 своїми наказами назначити відповідальних за ефективне використання енергоносіїв і комунальних послуг (по підрозділу і по кожному закладу та установі, що входять в склад підрозділу);

       2.3 довести до відома кожного підпорядкованого керівника закладу та установи про його персональну відповідальність за дотримання доведених лімітів.

       3. Відповідальним за використання енергоносіїв і комунальних послуг у структурних підрозділах щомісячно, до 10 числа наступного за звітним місяцем, надавати у відділ енергозбереження та комунальних підприємств управління економічного та інтеграційного розвитку (каб. 414, тел. 556525, e-mail: energy@mvk.if.ua) звіт (згідно форми, попередньо погодженої з відділом енергозбереження та комунальних підприємств) про фактичне використання енергоносіїв і комунальних послуг, завізований  головним бухгалтером структурного підрозділу. У разі зверхлімітного споживання до звітів додавати пояснюючу записку і план заходів для забезпечення виконання встановлених лімітів.

       4. Начальнику управління освіти та науки Н.Микулі, начальнику управління культури М.Петрику, головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Т.Масляку інформувати виконавчий комітет міської ради про виконання доведених лімітів за 6 та 12 місяців 2014р.

5. Персональну відповідальність за дотриманням структурними підрозділами виконавчого комітету встановлених лімітів несуть керівники підрозділів. Оплату зверхлімітного споживання енергоносіїв і комунальних послуг керівникам підрозділів, зазначених в додатку, здійснювати за рахунок коштів власних надходжень бюджетних установ.

6. Начальнику управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Білику:

6.1 забезпечити постійний моніторинг споживання енергоносіїв і комунальних послуг закладами і установами, що фінансуються з міського бюджету;

6.2 особисто контролювати проведення моніторингу та дотримання доведених лімітів міськими бюджетними закладами;

6.3 забезпечити координацію впровадження енергоощадних заходів в бюджетних закладах міста.

7. Координацію робіт та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Білика.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Панасюка.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.