Розпорядження міського голови  "Про проведення Міжнародної матчевої зустрічі з хокею з ..."  № 704-р від 04.11.2008р. 
Документ №704-р від 04.11.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.11.2008



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 04.11.2008р.  № 704-р
 


Про проведення Міжнародної матчевої зустрічі з хокею з шайбою на Кубок міста  Івано-Франківська


         Відповідно до календарного плану проведення навчально-тренувальних зборів та змагань Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту провести в місті Івано-Франківську Міжнародну матчеву зустріч з хокею з шайбою на Кубок міста Івано-Франківська:

  1. Комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В.Матешко) організувати проведення з 06 по 08 листопада 2008 року Міжнародної матчевої зустрічі з хокею з шайбою молодіжних збірних команд України та Словаччини на Кубок міста Івано-Франківська.

  2. Директору льодової арени (І.Шкоропоняк) підготувати спортивну арену на період з 06 по 08.11.2008 року для проведення Міжнародної матчевої зустрічі з хокею з шайбою молодіжних збірних команд України та Словаччини на Кубок міста Івано-Франківська.

  3.  Міському відділу внутрішніх справ (В.Фелик) організувати охорону громадського порядку, безпеку проведення Міжнародної матчевої зустрічі з хокею з шайбою молодіжних збірних команд України та Словаччини на Кубок міста Івано-Франківська з 06 по 08.11.2008 року на території та в приміщенні льодової арени на вул. Довженка, 29.

  4.  Консультанту з питань ЗМІ відділу патронатної служби (І.Дружук) опублікувати дане розпорядження в засобах масової інформації.

  5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з місцевого бюджету на проведення Міжнародної матчевої зустрічі з хокею з шайбою молодіжних збірних команд України та Словаччини на Кубок міста Івано-Франківська, передбачені на спортивно-масові заходи комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету міської ради, згідно кошторису (додається).

  6.    Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні (Т.Масляк) забезпечити машину швидкої допомоги та медичних працівників під час проведення змагань.

  7.   Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови З.Федорук.




Міський голова                                                                                    Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.