Розпорядження міського голови  "Про проведення Кубку Західної України та Кубку міста І..."  № 717-р від 10.11.2008р. 
Документ №717-р від 10.11.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.11.2008



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 10.11.2008р.  № 717-р
 


Про проведення Кубку Західної України та Кубку міста  Івано-Франківська зі спортивних танців


    Відповідно до календарного плану проведення спортивно-масових заходів Федерації спортивного танцю України та комітету фізичної культури і спорту міськвиконкому на 2008 рік  провести в місті Івано-Франківську Кубок Західної України та Кубок міста Івано-Франківська зі спортивних танців:

  1.  Комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради  (В.Матешко) організувати проведення з 14 по 16 листопада 2008 року Кубку Західної України та Кубку міста  Івано-Франківська зі спортивних танців.

  2.   Директору Муніципального центру дозвілля (Н.Загурська) підготувати концертний зал та прилеглі приміщення для проведення Кубку Західної України та Кубку міста  Івано-Франківська зі спортивних танців.

  3. Консультанту з питань ЗМІ відділу патронатної служби (І.Дружук) опублікувати дане розпорядження в засобах масової інформації.

  4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з місцевого бюджету на проведення Кубку Західної України та Кубку міста Івано-Франківська зі спортивних танців, передбачені на спортивно-масові заходи комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету міської ради, згідно кошторису (додається).

  5.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови З.Федорук.



Міський голова                                                                          Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.