Рішення виконавчого комітету  "Про звернення до Івано-Франківської міської комісії з п..."  № 46 від 13.02.2014р. 
Документ №46 від 13.02.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.02.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 13.02.2014р.  № 46
м.Івано-Франківськ
 


Про звернення до Івано-Франківської міської комісії з питань поновлення прав реабілітованих


       У зв’язку з відсутністю можливості повернути будинок по вул.Ужгородській,8 в м. Івано-Франківську спадкоємцям реабілітованого Пашницького Василя Михайловича, керуючись Законом України «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою  Верховної Ради України «Про тлумачення Закону України «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін і доповнень до Положення про порядок виплати компенсацій, повернення майна або відшкодування його вартості реабілітованим громадянам та до Положення про комісії Рад народних депутатів з питань поновлення прав реабілітованих», постановою Львівського апеляційного адміністративного суду від 02.07.2013 року по справі № 37847/10/9104, рішення Івано-Франківської міської комісії з питань поновлення прав реабілітованих від 14.05.1993р. , виконавчий комітет міської ради


                                               вирішив:


       1. Рекомендувати Івано-Франківській міській комісії з питань поновлення прав реабілітованих розглянути питання про відшкодування вартості будинку по вул.Ужгородській,8 в м. Івано-Франківську спадкоємцям реабілітованого Пашницького В. М..

       2. З метою забезпечення дотримання прав реабілітованих розглянути вказане питання в тридцятиденний термін з моменту прийняття даного рішення.

       3. Відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету міської ради і відділу обліку та розподілу житла виконавчого комітету міської ради вжити необхідних заходів для організації виконання даного рішення, при позитивному рішенні комісії внести зміни до рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 13.04.1994 р. № 127 (із змінами згідно рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської № 136 від 09.04.1996р. та рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради № 4 від 29.01.1997р.).

       4. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету міської ради Б.Маланюка та першого заступника міського голови З.Фітеля.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.