Рішення виконавчого комітету  "Про діяльність Центру надання адміністративних послуг з..."  № 55 від 13.02.2014р. 
Документ №55 від 13.02.2014р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про діяльність Центру надання адміністративних послуг за І півріччя 2014 року
Рішення виконавчого комітету  №372 від 16.07.2014р. Втратив чинність

 
Історія документа

16.07.2014p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

17.02.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 13.02.2014р.  № 55
м.Івано-Франківськ
 


Про діяльність Центру надання адміністративних послуг за ІІ півріччя 2013 року


Розглянувши інформацію про діяльність Центру надання адміністративних послуг, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про перелік документів дозвільного характеру», «Про звернення громадян» та «Про адміністративні послуги» виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформацію про діяльність Центру надання адміністративних послуг за підсумками ІІ півріччя 2013 року взяти до відома (додається).


  1. Роботу відділу обліку та розподілу житла (Т. Курилів) визнати недостатньою в частині своєчасного надання адміністративних послуг.


  1. Начальникам управління земельних відносин К.Обладану, відділу обліку та розподілу житла Т.Курилів, юридичного відділу Н.Кедик, служби у справах дітей З.Сливці, директору департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку М.Смушаку у двотижневий термін проаналізувати причини зниження якості надання адміністративних послуг, вжити відповідних заходів та поінформувати керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.


  1. Відділу обліку та розподілу житла (Т.Курилів), юридичному відділу (Н.Кедик) не допускати прийому документів з надання адміністративних послуг за межами ЦНАП.


  1. Звернути увагу начальнику відділу Держземагентства в м.Івано-Франківську Івано-Франківської області Л.Озарку, в.о. директора Департаменту містобудування та архітектури В.Гайдару щодо обов’язкового інформування заявників про причини перенесення термінів виконання адміністративних послуг.


  1. Керівникам суб’єктів надання адміністративних послуг тримати на постійному контролі питання відповідності адміністративних послуг нормам чинного законодавства. Інформацію про внесення змін до переліку адміністративних послуг подавати керівнику ЦНАП у триденний термін з дня набрання чинності відповідних нормативних актів. Відповідальність за достовірність, повноту та своєчасність подання інформації покласти на керівників виконавчих органів та територіальних органів центральних органів виконавчої влади – суб’єктів надання адміністративних послуг згідно постанови Кабінету Міністрів України від 30.01.2013 року №57 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру адміністративних послуг».


  1. Керівникам суб’єктів надання адміністративних послуг призначити працівників, відповідальних за роботу з організації надання адміністративних послуг в ЦНАП (отримання документів у адміністраторів ЦНАП, повернення результатів послуг).


  1. Начальникам управління земельних відносин К.Обладану, відділу Держземагентства в м.Івано-Франківську Івано-Франківської області Л.Озарку, відділу обліку та розподілу житла Т.Курилів, юридичного відділу Н.Кедик, служби у справах дітей З.Сливці, директору департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку М.Смушаку, в.о. директора Департаменту містобудування та архітектури В.Гайдару доповісти про виконання даного рішення на засіданні виконавчого комітету міської ради у липні 2014 року.



  1. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на управління адміністративних послуг (Б.Питель).


  1. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.