Рішення виконавчого комітету  "Про вжиті заходи щодо ліквідації стихійної та незаконно..."  № 30 від 13.02.2014р. 
Документ №30 від 13.02.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про міську комісію з питань перевірки роботи літніх торгових майданчиків та дрібнороздрібної торгової мережі, роботи закладів торгівлі та ресторанного господарства в нічний час, а також з ліквідації та запобіганню виникненню стихійної торгівлі на вулицях міста
Рішення виконавчого комітету  №421 від 07.08.2013р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.02.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 13.02.2014р.  № 30
м.Івано-Франківськ
 


Про вжиті заходи щодо ліквідації стихійної та незаконної торгівлі у м. Івано-Франківську

протягом 2013 року



               З метою забезпечення дотримання вимог Правил роботи дрібно роздрібної торгової мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369, Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення на ринку споживчих товарів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 червня 2006 року № 833, санітарних норм і правил для припинення торгівлі у невстановлених місцях, захисту прав споживачів та попередження вчинення адміністративних правопорушень у сфері торгівлі , керуючись статтею 42 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішень виконавчого комітету міської ради від 30.12.2013р. №688 «Про план роботи виконавчого комітету міської ради на перше півріччя 2014 року», від 07.08.2013р. № 421 «Про міську комісію з питань перевірки роботи літніх торгових майданчиків та дрібнороздрібної торгової мережі, роботи закладів торгівлі та ресторанного господарства в нічний час, а також з ліквідації та запобіганню виникненню стихійної торгівлі на вулицях міста», заслухавши інформацію «Про вжиті заходи щодо ліквідації стихійної та незаконної торгівлі у місті Івано-Франківську протягом 2013 року», виконавчий комітет міської ради


                                                       вирішив:


1. Інформацію «Про вжиті заходи щодо ліквідації стихійної та незаконної торгівлі у місті Івано-Франківську протягом 2013 року» взяти до відома.


2. Управлінню торгівлі виконавчого комітету міської ради (О.Ганчак) розробити та затвердити план оперативно-профілактичних відпрацювань у місцях вуличної торгівлі ( щоквартально).


3. Рейдовій групі :

3.1. Провести суцільне обстеження вулиць міста, та виявити місця розташування стихійної та незаконної торгівлі;

    1. Проводити заходи по запобіганню несанкціонованої торгівлі в місті не рідше ніж два рази на тиждень та один раз на місяць – проводити тижневик по запобіганню несанкціонованої торгівлі в місті.


4. КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» (С.Кукула), громадському формуванню з охорони громадського порядку міста «Штаб» (П.Павлюк), Державній податковій інспекції у м.Івано-Франківську Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області (Д.Романюк), управлінню ветеринарної медицини у м.Івано-Франківську (І.Княгиницький), Івано-Франківському міськрайонному управлінню Держсанепідемслужби в Івано-Франківській області (Р.Савчук), міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області (Р.Чекмарьов) вживати до осіб, які вчинили порушення чинного законодавства України, належних заходів адміністративного реагування.


5. Начальнику міського відділу УМВС України в Івано-Франківській області Р.Чекмарьову сприяти у ліквідації стихійної та незаконної торгівлі та закріпити двох працівників правоохоронних органів для забезпечення громадського порядку під час роботи рейдової групи та забезпечення постійного патрулювання в центральній частині міста.


6. Департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку (М.Смушак) виділяти необхідний транспорт, забезпечити збереження вилученого товару.


7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання даного рішення покласти на управління торгівлі виконавчого комітету міської ради (О.Ганчак).


8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Руслана Панасюка.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.