Рішення виконавчого комітету  "Про розміщення зовнішньої реклами ..."  № 78 від 18.02.2014р. 
Документ №78 від 18.02.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.02.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.02.2014р.  № 78
м.Івано-Франківськ
 


Про розміщення зовнішньої реклами



Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами та Порядком розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.12.2009р. № 657, розглянувши матеріали Департаменту містобудування та архітектури, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Продовжити термін дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами терміном на один рік:

1.1. ТзОВ «Октагон-Аутдор», на стаціонарну окремо стоячу рекламну конструкцію типу «щит двосторонній на бетонній подушці», розміром  6х3 м, на вул. Галицькій (р-н радіозаводу).

1.2. ТзОВ «Октагон-Аутдор», на стаціонарну окремо стоячу рекламну конструкцію типу «щит двосторонній на бетонній подушці», розміром  6х3 м, на перехресті вул. Галицька – Пасічна.

1.3. ТзОВ «Октагон-Аутдор», на стаціонарну окремо стоячу рекламну конструкцію типу «щит двосторонній на бетонній подушці», розміром  6х3 м, на перехресті вул. Вовчинецька – Надрічна.

1.4. ТзОВ «Октагон-Аутдор», на стаціонарну окремо стоячу рекламну конструкцію типу «щит двосторонній на бетонній подушці», розміром  6х3 м, на вул. Надрічна (р-н моста, поруч ТЦ «Центр кераміки»).

1.5. Дочірньому підприємству «Біг Борд», на окремо стоячу рекламну конструкцію типу «щит на бетонній подушці», розміром 3х6 м, на вул. А.Мельника, поруч будинку № 6.

1.6. Дочірньому підприємству «Біг Борд», на окремо стоячу рекламну конструкцію типу «щит на бетонній подушці», розміром 3х6 м, на вул. А.Мельника, поруч будинку № 36.

2. Відмовити дочірньому підприємству «Біг Борд» у продовженні терміну дії дозволу на окремо стоячу рекламну конструкцію типу «щит на бетонній подушці», розміром 3х6 м, на розі вулиць Дністровська Шпитальна.

3. Внести зміни в дозвіл № 087-2 ТзОВ «Октагон-Аутдор» на розміщення стаціонарної окремо-стоячої рекламної конструкції типу «щит двосторонній на бетонній подушці», розміром 3х6 м, в частині перенесення рекламної конструкції з вул. Євгена Коновальця  на вул. Гетьмана Мазепи, 179, у зв’язку з будівництвом Центру патріотичного виховання учнівської молоді ім. Степана Бандери, та продовжити дозвіл на розташування на один рік.

4. Суб’єкт підприємницької діяльності повинен постійно утримувати прилеглу територію радіусом 6 м від окремо стоячої рекламної конструкції або до проїжджої частини дороги в належному санітарному стані.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.