Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 42 від 28.01.2009р. 
Документ №42 від 28.01.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.02.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 28.01.2009р.  № 42
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради


Розглянувши матеріали управління архітектури і  містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, керуючись ст. 31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та Законом України “Про планування і забудову територій”, виконавчий  комітет  міської  ради


в и р і ш и в:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт  на  власній, орендованій  або  наданій  у постійне  користування  земельній  ділянці:


1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Івано-Франківська інвестиційна компанія “Капітель” – для будівництва дворівневих автомобільних гаражів на вул. Богдана Хмельницького  (реєстрація договору оренди землі №040723400357 від 16.11.2007р.).

1.2. Підприємцю Кучеру Т. В. – для будівництва багатоповерхового житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на орендованій земельній ділянці поруч АС – 2 на  вул. Горбачевського (реєстрація договору оренди землі № 040629400427 від 08.11.2006 р.).


1.3. Підприємцю Василенчуку М. М. – для будівництва пункту сервісного обслуговування автомобілів на вул. Євгена Коновальця, 318-К ( реєстрація договору оренди землі № 040629400492 від 13.12.2006р.).


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з  дня прийняття  даного рішення.    Зобов’язати  замовників (розділ 1) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) при  необхідності  переоформити, через міське управління земельних ресурсів,   право  на  користування  земельною  ділянкою, згідно з цільовим  призначенням.  Проектною  документацією передбачити  обладнання допоміжними  засобами  для  потреб  людей  з  обмеженими  фізичними можливостями  (влаштування пандусів  для   пересування  дитячих  та  інвалідних  колясок)  у відповідності до вимог  ВСН 62–91, ДБН В.2.2–9–99.  Угоди про  участь  у  соціально-економічному  розвитку міста укласти до отримання  дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).

3.  Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (переобладнання, реконструкція, надбудова існуючих  приміщень, будівель, споруд): 


3.1. Управлінню Державного Департаменту України з питань виконання покарань в Івано-Франківській області – для реконструкції горища адмінбудинку управління без зміни конструкції даху на вул. Коновальця, 70 під гуртожиток для працівників апарату управління.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з  дня прийняття  даного рішення. Угоди про  участь  у соціально-економічному  розвитку міста укласти до отримання  дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).


5. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт  на  земельній  ділянці, що знаходиться у державній або комунальній власності (внести на розгляд сесії міської ради питання про дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):


5.1. Спільному українсько-польському виробничо-комерційному підприємству “Комекс” ЛТД – для добудови додаткових приміщень до торгового комплексу “Європа-центр” на вул. Івасюка, 26А (договір № 2-Н купівлі-продажу об”єкту нерухомості від 23.02.2000р.).

5.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Господарник” – для добудови компресорної станції до трансформаторної підстанції поруч будинку на вул. Короля Данила, 14Б (свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 26.12.2008р.).


6. Замовникам (розділ 5) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Зобов"язати замовників (розділ 5) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) при необхідності переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою, згідно з цільовим призначенням. Проектною документацією передбачити обладнання допоміжними засобами для потреб людей з обмеженими фізичними можливостями (влаштування пандусів для пересування дитячих та інвалідних колясок) у відповідності до вимог ВСН 62-91, ДБН В.2.2-9-99. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).


7.  Дозволити:

. . .


8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7)  приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після погодження проекту  організації  будівництва та отримання в інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю  в Івано-Франківській області  дозволу  на  виконання будівельних робіт.  Інспекції  Держархбудконтролю  видавати  дозвіл   на  виконання будівельних  робіт   після  представлення   замовником  (забудівником)  /розділ 7/  угоди  з  виконавчим  комітетом   міської  ради  про  участь  у  соціально-економічному  розвитку  міста та договору про вивіз будівельного сміття. Будівництво здійснювати у терміни, визначені  проектами організації робіт.  


  1. Дозволити  індивідуальне  житлове  будівництво:


9.1. Кушнір С. М. – будівництво літньої кухні на власній земельній ділянці на вул. Озерній, 11 (реєстрація права власності на нерухоме майно № 18532359 від 09.04.2008 р.).

9.2. Кобельській Л. М. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Весняній, поруч будинку №27.

9.3. Кусій І. І. – будівництво індивідуального житлового будинку на місці старого на власній земельній ділянці на вул. Спортивній, 14 (реєстрація права власності на нерухоме майно № 12613303 від 07.06.       2006 р.).


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 6)  до  початку  робіт виготовити   і погодити  у встановленому  порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до  будівництва (реконструкції, переобладнання) після  отримання  в інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю  в Івано-Франківській області  дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання  дозволу, затвердженої та  погодженої  у  встановленому  порядку  проектної  документації,  або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


11. Внести  зміни:



11.1. Пункт  5.3.  рішення  виконавчого  комітету  міської  ради  від 29.10.2008 р. № 510 про надання  дозволу управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – для будівництва тягової підстанції № 12 на вул. Дорошенка, 7, при умові зносу гаражів, на підставі повторного звернення   викласти  в  редакції:  

“Дозволити управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – для будівництва тягової підстанції № 12 на вул. Дорошенка, 7, при умові зносу гаражів. Державному комунальному підприємству “Електротранс” переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою, згідно з цільовим призначенням”.


11.2. Пункт 13.8. рішення виконавчого комітету міської ради від 26.08.2008 р. № 427 про  надання  дозволу  на проведення  проектно-пошукових  робіт  згідно з висновками  міжвідомчої  комісії  (протокол  міжвідомчої комісії від 11.07.2008 р. № 12) підприємцю  Карпюку Р. О. – для переобладнання  власної  квартири  № _ на  вул. Галицькій, 64, під  торгово-офісні  приміщення (реєстрація договору купівлі-продажу № 4-827 від 18.03.2008 р.) на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити проведення  проектно-пошукових  робіт  згідно з висновками  міжвідомчої  комісії  (протокол  міжвідомчої комісії від 11.07.2008 р. № 12) підприємцю  Карпюку Р. О. – для переобладнання  власної  квартири  № _  на  вул. Галицькій, 64, під  торгово-офісні  приміщення (реєстрація договору купівлі-продажу № 4-827 від 18.03.2008 р.)”.


11.3. Пункт 7.11. рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006 р. № 173 про  надання  дозволу Комарщуку  В. В. – реконструкцію  власної  частини  житлового будинку  з  добудовою житлових і допоміжних  приміщень  та  будівництво  гаража, сауни   на  власній  земельній  ділянці   на  вул. Рильського, 13 (реєстрація права  власності  на  нерухоме  майно  № 5902944  від 11.07.2005 р.), на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити Комарщуку В. В. – реконструкцію власної  частини  житлового будинку  з  добудовою житлових і допоміжних  приміщень  та  будівництво  гаража, сауни, літньої кухні на  власній  земельній  ділянці   на  вул. Рильського, 13 (реєстрація права  власності  на  нерухоме  майно  № 5902944  від 11.07.2005 р.)”.


11.4. Для забезпечення візуального сприйняття об”ємно-просторового вирішення споруди церкви на вул. Пасічній, зважаючи на рішення містобудівельної ради, пункт 1.11. рішення виконавчого комітету міської ради від 12.06.2007 р. № 289 про  надання  дозволу на проведення  проектно-пошукових  робіт на власній, орендованій або наданій у постійне користування земельній ділянці товариству з обмеженою відповідальністю  “Прикарпатське  виробниче   підприємство  зв’язку” – для  розширення   необслуговувального  підсилювального  пункту  (НПП) з  влаштуванням  виробничих  площ  на  орендованій  земельній  ділянці  на  вул. Пасічній (реєстрація  договору  оренди  земельної  ділянки  № Д 1449 від 20.10.2003 р.), на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“ Дозволити проведення  проектно-пошукових  робіт на власній, орендованій або наданій у постійне користування земельній ділянці товариству з обмеженою відповідальністю  “Прикарпатське  виробниче   підприємство  зв’язку” – перенос ближче до дамби р. Бистриця Солотвинська  розширення   необслуговувального  підсилювального  пункту  (НПП) з  влаштуванням  виробничих  площ  на  орендованій  земельній  ділянці  на  вул. Пасічній (реєстрація  договору  оренди  земельної  ділянки  № Д 1449 від 20.10.2003 р.)”.


11.5. Пункт  11.2. рішення виконавчого комітету міської ради від 20.11.2008 р. № 577 про надання дозволу  Шешураку В. Ю. – для будівництва 2-квартирного житлового будинку з приміщеннями стоматкабінету  на вул. Йосипа Сліпого, між вулицями М.Мочульського – Кримською (дозвіл   на  проектно-пошукові роботи – рішення  виконавчого комітету міської ради   від  10.12.2002 р. № 500).  Будівництво здійснювати  на умовах  угоди з  виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”, на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити Шешураку В. Ю. – будівництво 2-квартирного житлового будинку на вул. Йосипа Сліпого, між вулицями М.Мочульського – Кримською (дозвіл   на  проектно-пошукові роботи – рішення  виконавчого комітету міської ради   від  10.12.2002 р. № 500).  Будівництво здійснювати  на умовах  угоди з  виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.6. Пункт 5.1. рішення  виконавчого  комітету  міської  ради  від 22.12.2008 р. № 655 про надання дозволу на проведення проектно-пошукових робіт на  земельній  ділянці, що знаходиться у державній або комунальній власності (внести на розгляд сесії міської ради питання про дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки): товариству з обмеженою відповідальністю “Екстім” – для будівництва трансформаторної підстанції у дворі будинку №39 на вул. Бельведерській в рахунок пайової участі на спорудження інженерних мереж та доріг мікрорайону в межах вулиць Бельведерська-Пилипа Орлика-Короля Данила в м. Івано-Франківську на суму 298000грн, на підставі  повторного звернення   викласти  в  редакції:  

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт на  земельній  ділянці, що знаходиться у державній або комунальній власності (внести на розгляд сесії міської ради питання про дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) товариству з обмеженою відповідальністю “Екстім” – для будівництва трансформаторної підстанції у дворі будинку №39 на вул. Бельведерській в рахунок пайової участі на спорудження інженерних мереж та доріг мікрорайону в межах вулиць Бельведерська-Пилипа Орлика-Короля Данила в м. Івано-Франківську на суму 298000грн. Технагляд за будівництвом проводити управлінню капітального будівництва міськвиконкому. Зобов”язати ВАТ “Прикарпаттяобленерго” до здачі трансформаторної підстанції в експлуатацію, оформити право на користування земельною ділянкою”.


12.  Замовникам (розділ 8), при необхідності,  до початку проведення будівельних  робіт  (переобладнання,  реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування  земельною  ділянкою  (зміну  цільового  призначення  земельної  ділянки). Угоди про  участь  у  соціально-економічному  розвитку міста укласти до отримання  дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).   

13. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від  12.11.2008 р. № 14).

13.1. Зелінській Н. П. – для переобладнання квартири № _ з добудовою на  вул. Незалежності, 47, під торгово-офісні приміщення (реєстрація договору купівлі-продажу квартири № 414-Д від 18.06.2007 р.).

14. Замовникам (розділ 10) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Зобов’язати замовників, які здійснюють  переобладнання  житлових приміщень в нежитлові, або здійснюють добудови до початку переобладнання  чи  добудови оформити, через міське управління  земельних  ресурсів,  право на  користування земельною  ділянкою. Угоди про  участь  у  соціально-економічному  розвитку міста укласти до отримання  дозволу  виконавчого комітету міської ради  на початок  проведення будівельних робіт (реконструкцію, переобладнання).


               15. Передати  функції  «Замовника»: 


15.1. Приватному підприємству “Дрогомирецький Я. М.”  - на будівництво першої  черги багатоквартирного  житлового  будинку  з закладами громадського  призначення  на  орендованій  земельній  ділянці  на розі вулиць Незалежності – В.Івасюка (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення міськвиконкому від 17.04.2007 р. № 180), від підприємця Дрогомирецького Я. М. на підставі його письмового звернення. Будівництво  здійснювати  на  умовах  укладення  угоди  з міськвиконкомом   про участь у соціально-економічному  розвитку   міста.


15.2.  Підприємцю Юрківу Р. І. –  реконструкцію  власних не житлових приміщень  крамниці  на  Північному  бульварі ім.О. Пушкіна, 1, з  влаштуванням  кафе  швидкого  харчування (дозвіл  на  проектно-пошукові  роботи – рішення виконавчого  комітету  міської ради  від   20.04.2004 р.  № 131, пункт 1.6), від Товариства з обмеженою відповідальністю “Стиль”  ЛТД.  Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з  виконавчим комітетом міської ради  про  участь у  соціально-економічному  розвитку міста.


15.3. Свєтловському В. В. – на будівництво багатоквартирного житлового будинку загальною площею – 966,56 м2 на власній земельній ділянці на вул. Фіголя, 1 із знесенням існуючого житлового будинку №1 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення  виконавчого комітету міської ради від 29.10.2008 р. № 510, пункт 1.6.; дозвіл на будівництво – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.2008 р. №655, пункт 7.6.; реєстрація  договору купівлі-продажу земельної ділянки № 50 від 16.01.2009р.), від Сидорука І. Я. на підставі його письмового звернення. Будівництво  здійснювати  на  умовах  укладення  угоди  з міськвиконкомом   про участь у соціально-економічному розвитку міста.


16.  Зобов’язати  замовників /забудівників/ (розділ 12) до  початку  проведення будівельних робіт переоформити, через  міське  управління земельних ресурсів,  право  на користування  земельною  ділянкою.  Дане  рішення набуває  чинності  після  державної  реєстрації  договору  оренди   землі  (державного акту  на  право  приватної  власності  на  землю).


17. Продовжити  термін  дії  до 20.01.2011р.:


17.1. Пункт  14  рішення  виконавчого  комітету  міської  ради  від    23.11.2006 р. № 475  про надання дозволу на встановлення збірно-розбірного  металевого  гаража  Грабовецькому  П.  П., ..., ліквідатору наслідків аварі на ЧАЕС – для зберігання власного автомобіля  поруч  будинку  №  45 на  вул.Василя  Стуса.  Зобов’язати  Грабовецького  П.П. у трьохмісячний термін оформити, через міське  управління земельних ресурсів, право на користування земельною  ділянкою.


18. Дозволити встановити тимчасово, до 20.01.2011 р., збірно-розбірний металевий  гараж  Грищенку П. О., ... – для зберігання власного автомобіля  поруч  будинку № 4Б на вул. Хіміків.  Зобов’язати  Грищенка П. О. у  трьохмісячний  термін оформити, через міське  управління земельних ресурсів, право на користування земельною  ділянкою.


19.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського  голови  З. Фітеля.



Міський  голова                                                                              Віктор  Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.