Рішення виконавчого комітету  "Про надання згоди укладання договорів переводу боргу за..."  № 95 від 06.03.2014р. 
Документ №95 від 06.03.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 06.03.2014 № 95 "Про надання згоди на укладання договорів переводу боргу за договорами про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста"
Рішення виконавчого комітету  №381 від 12.08.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.03.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.03.2014р.  № 95
м.Івано-Франківськ
 


Про надання згоди укладання договорів переводу боргу за договорами про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста



Відповідно до ст. 27, ч. 5 ст. 28 ч. 5 ст. 60, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 520 Цивільного Кодексу України, ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи звернення фізичних та юридичних осіб, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Надати згоду укласти договори переводу боргу за договорами про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

1.1 приватному підприємцю Филюку М. Ф., згідно додатку 1;

1.2 публічному акціонерному товариству «Надвірнянське ремонтно-транспортне підприємство», згідно додатку 2.

2. Уповноважити першого заступника міського голови З. Фітеля та начальника фінансового управління В. Сусаніну на підписання договорів переводу боргу за єдиними договорами про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста, згідно додатків.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.