Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету місько..."  № 14 від 21.01.2008р. 
Документ №14 від 21.01.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 15.02.2007 р. № 73 та від 21.01.2008 р. № 14
Рішення виконавчого комітету  №392 від 18.08.2009р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про затвердження мережі міських маршрутів
Рішення виконавчого комітету  №500 від 10.09.2015р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.01.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.01.2008р.  № 14
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 15.02.2007р. №73 “Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів”



У зв’язку з необхідністю оптимізації маршрутної мережі міста, змінами в пасажиропотоках, беручи до уваги висновки фахівців Національного університету Львівська політехніка, звернення перевізників, мешканців міста, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


Внести частково зміни у маршрутну мережу:

Маршрут №1 “Обласна лікарня – вул. Мазепи”, внести зміни у схему руху у прямому напрямку за такою схемою: вул. Лепкого-Незалежності-Січових Стрільців-Чорновола- Довженка-вул.Мазепи (АС-3); зворотний напрям зали-шити без змін. Кількість транспортних засобів на маршруті залишити без змін.

Маршрут №2 “вул. Будівельників - Обласна лікарня”, внести зміни у схему руху у прямому напрямку за такою схемою: вул.Привокзальна-Б.Лепкого-Січових Стрільців-П.Орлика- Новгородська-Галицька і далі по маршруту; зворотний напрям за такою схемою: вул.Привокзальна-Деповська-Хоткевича-Івасюка-Будівельників-Миру-Деповська-Привокзальна.

Кількість транспортних засобів на маршруті залишити без змін.

Маршрут №6 “АС-2 – Обласна дитяча лікарня”, внести зміни у схему руху у прямому напрямку за такою схемою: вул. С.Бандери-Д.Дудаєва і у зворотньому напрямку Д.Дудаєва-Коновальця-Січових Стрільців і далі по маршруту, змінивши його назву “АС-2 – Меблева фабрика”. Збільшити кількість транспортних засобів на дві одиниці, довівши загальну їх кількість на маршруті до 7-ми одиниць.

Маршрут №68 “АС-3 – вул. Дудаєва”, який дублює маршрут №6 ліквідувати.

Маршрут №10 “вул. Симоненка – АС-3” збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 6-ти од.

Маршрут №13 “Обласна лікарня – АС-3”, внести зміни у схему руху у зворотньому напрямку за такою схемою: АС-3-Гетьмана Мазепи-П.Орлика-Новгородська-Галицька. Кількість транспортних засобів на маршруті залишити без змін.

Маршрут №20 “м-н Каскад – Хлібокомбінат (по вул. Коновальця)”, збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 6-ти одиниць.

Маршрут №20Б “м-н Каскад – Хлібокомбінат (по вул. Чорновола)”, збільшити кількість транспортних засобів на одну одиниці, довівши загальну їх кількість на маршруті до 6-ти одиниць.

Маршрут №22 “вул. Хоткевича – м-н Пасічна”, збільшити кількість транспортних засобів на дві одиниці, довівши загальну їх кількість на маршруті до 8-ми одиниць.

Маршрут №23 “вул. Симоненка – вул. Січових Стрільців”, збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 8-ми одиниць.

Маршрут №24 “Вокзал – с. Хриплин”, збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 5-ти одиниць.

Маршрут №25А “Хлібокомбінат – м-н Пасічна (по вул. Коновальця)”, внести зміни у зворотньому напрямку за такою схемою: АС-2-вул.Горбачевського-Галицька-Хіміків- Тролейбусна-Галицька-Дністровська-Василіянок-Вовчинецька-Привокзальна і далі по маршруту. Кількість транспортних засобів на маршруті залишити без змін.

Маршрут №30 “вул. Хоткевича – вул. Довженка”, збільшити кількість транспортних засобів на дві одиниці, довівши загальну їх кількість на маршруті до 6-ти одиниць.

Маршрут №52 “м-н “Каскад” – Онкодиспансер”, збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 6-ти одиниць.

Маршрут №55 “вул. Симоненка – с. Чукалівка”, збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 6-ти одиниць.

Маршрут №56 “м-н Каскад – АС-2”, збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 5-ти одиниць.

Маршрут №58 “вул. Симоненка – вул. Тичини”, внести зміни у схему руху у зворотньому напрямку за такою схемою: Дністровська-Василіянок-Вовчинецька-Симоненка. Збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 5-ти одиниць.

Маршрут №59 “Вокзал – вул. Симоненка”, зменшити кількість транспортних засобів на дві одиниці, довівши загальну їх кількість на маршруті до 4-ох одиниць.

Маршрут №60 “м-н Каскад – АС-3”, збільшити кількість транспортних засобів на дві одиниці, довівши загальну їх кількість на маршруті до 10-ти одиниць.

Маршрут №63 “вул. Хмельницького – АС-3”, внести зміни у схему руху у прямому напрямку за такою схемою: вул. Привокзальна – Б.Лепкого – Січових Стрільців – П. Орлика – Новгородська – Галицька – і далі по маршруту. Кількість транспортних засобів на маршруті зменшити на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 3-ох одиниць.

Маршрут №64 “вул. Хоткевича – Онкодиспансер”, внести зміни у схему руху у зворотньому напрямку за такою схемою: Онкодиспансер-Коновальця-С.Бандери-Незалежності- Івасюка-Г.Хоткевича. Збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до

4-ох одиниць.

Маршрут №66 “Вокзал – АС-3”, внести зміни у схему руху у зворотньому напрямках по вул. Чорновола. Кількість транспортних засобів на маршруті залишити без змін.

Маршрут №69 “АС-2 – АС-3”, внести зміни у схему руху у зворотньому напрямку за такою схемою: вул.Мазепи-Довженка-Чорновола-П.Орлика-Новгородська-Галицька і далі по маршруту. Кількість транспортних засобів на маршруті залишити без змін.

Маршрут №70 “Обласна лікарня – с. Крихівці”, збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 8-ми одиниць.

Маршрут №73 “АС-4 – АС-2”, внести зміни у схему руху у зворотньому напрямку за такою схемою: АС-2-Горбачевського-Галицька-Хіміків-Тролей-бусна-Галицька-Дністровська-Василіянок-Б.Лепкого-Незалежності і далі по маршруту. Кількість транспортних засобів на маршруті залишити без змін.

Маршрут №76 “вул. Хоткевича – вул. Тичини”, збільшити кількість транспортних засобів на одну одиницю, довівши загальну їх кількість на маршруті до 5-ти одиниць.

Маршрут №80 “Вокзал – с. Крихівці”, збільшити кількість транспортних засобів на дві одиниці, довівши загальну їх кількість на маршруті до 6-ти одиниць.

Маршрут №85 “вул. Целевича – вул. Ребета”, збільшити кількість транспортних засобів на дві одиниці, довівши загальну їх кількість на маршруті до 10-ти одиниць.

Маршрут №86 “Вокзал – вул. Довженка”, збільшити кількість транспортних засобів на дві одиниці, довівши загальну їх кількість на маршруті до 9-ти одиниць.

2. Запровадити нові маршрути:

Маршрут №28 “м-н Каскад – АС-3” за схемою руху:

Прямий напрямок: м-н “Каскад”-Миколайчука-В.Стуса-Івасюка-Будівельників-Миру- Привокзаль-на-Б.Лепкого-Січових Стрільців-Мазепи-АС-3.

Зворотний напрямок: АС-3-Мазепи-П.Орлика-Новгородська-Дністровська-Гаркуші- Привокзальна-Миру-Будівельників-Івасюка-В.Стуса-Миколайчука-м-н “Каскад”.

Кількість транспортних засобів – 7 одиниць.

Маршрут №29 “Обласна лікарня – АС-3 (по вул.Довгій)” за схемою руху:

Прямий напрямок: Обласна лікарня-Пасічна-Галицька-Пулюя-Берегова-Довга- Ленкавського-Короля Данила-Мазепи-АС-3.

Зворотний напрямок: АС-3-Довженка-Петлюри-Коновальця-Січових Стрільців-П.Орлика- Бельведерська-Довга-Берегова-Пулюя-Галицька-Пасічна-АС-3. Кількість транспортних засобів – 7 одиниць.

Маршрут №33 “м-н Каскад – ВО “Карпати” за схемою руху:

Прямий напрямок: м-н Каскад-вул.Симоненка-Вовчинецька-Тарнавського- Василіянок-Галицька-АС-2-Галицька.

Зворотний напрямок: Галицька-Хіміків-Тролейбусна-Галицька-Василіянок-Вовчинецька- Симоненка- м-н Каскад.

Кількість транспортних засобів – 3 одиниці.

Маршрут №40 “АС-2 – с. Драгомирчани” за схемою руху:

Прямий напрямок: АС-2-Галицька-Хіміків-Тролейбусна-Галицька-Пулюя-Берегова-Довга-Л енкавського-Короля Данила - Гординського-Чорновола-Довженка-с.Крихівці-с.Драгомирчани.

Зворотний напрямок: с.Драгомирчани-АС-3-Мазепи-Короля Данила-Ленкавського- Довга-Галицька-АС-2.

Кількість транспортних засобів – 6 одиниць.

       3. Маршрути, в які внесені зміни по кількісному складу та новостворені маршрути згідно пунктів 1 та 2 даного рішення і маршрути, конкурс на яких не відбувся, винести на конкурс.

       4. Відділу транспорту і зв’язку (І.Гнатів) посилити контроль за дотриманням перевізниками міських автобусних маршрутів графіків руху та схеми руху.

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради О.Дерев’янка.




Міський голова                                                                                Віктор Анушкевичу



2011-2024 © Всі права застережено.