Рішення виконавчого комітету  "Про додаткові та невідкладні заходи щодо створення спри..."  № 22 від 21.01.2008р. 
Документ №22 від 21.01.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконкому Івано-Франківської міської ради від 21.01.2008р. № 22
Рішення виконавчого комітету  №262 від 24.06.2008р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.01.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.01.2008р.  № 22
м.Івано-Франківськ
 


Про додаткові та невідкладні заходи щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями



На виконання Указу Президента України” від 18.12.2007р. №1228/2007 “Про додаткові невідкладні заходи щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями”,  розпорядження обласної державної адміністрації від 25.12.2007р. №717 ”Про хід виконання в області Указу Президента України від 01.06.2005року №900/2005 “Про першочергові заходи щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями”,  виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.Визнати роботу управлінь та відділів виконавчого комітету Івано-Франківської  міської ради, відповідальних за створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями незадовільною.

2.Внести зміни в склад “комітету доступності” та затвердити новий склад „комітету доступності” (додаток) відповідно до Типового положення про комітети забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, Міністерства праці та соціальної політики України від 08.09.2006р. № 300/339.

3.„Комітету доступності” утворити постійно діючу робочу групу та до 15 лютого 2008 року скласти конкретний перелік будинків і приміщень місцевих органів виконавчої влади, закладів соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти і науки, культури, фізкультурно-спортивних споруд, (із зазначенням адрес і координаторів нагального виконання заходів) щодо створення доступу.

4.Управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук), управлінню архітектури та містобудування (І.Гаркот), управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) забезпечити:

4.1.Безумовне виконання наказу Держбуду України від 05.09.2001р.№175 щодо заборони прийняття в експлуатацію об’єктів житлово-цивільного призначення, в яких не виконані заходи стосовно безперешкодного доступу інвалідів до зазначених об’єктів, передбачені чинними будівельними нормами

4.2.Визначення конкретних вимог щодо елементів обладнання  об’єктів та благоустрою території забудови для забезпечення безперешкодного доступу до них маломобільних груп населення при складанні та видачі замовникам архітектурно-планувальних завдань на проектування об’єктів житлово-цивільного призначення.

5.Відділу транспорту і зв’язку (І.Гнатів) забезпечити вирішення до 01.03.2008р. в установленому порядку питання про виділення спеціальних місць для безперешкодного паркування транспортних засобів людей з інвалідністю у місцях платного паркування транспортних засобів – не менше десяти відсотків загальної кількості місць.

6.Фінансовому управлінню (В.Сусаніна) при перегляді бюджету на 2008р. та формуванні бюджетів на наступні роки передбачати фінансування заходів, передбачених рішеннями, що стосуються безперешкодного доступу інвалідів до інфраструктур.

7.Відділу патронатної служби міського голови (О.Ковальчук) систематично висвітлювати в засобах масової інформації питання щодо створення в місті безбар’єрного середовища, шляхів покращення якості життя людей з обмеженими фізичним можливостями.

8.Зобов”язати управління капітального будівництва (В.Ковальчук), управління архітектури та містобудування (І.Гаркот), управління житлово-комунального господарства (П.Косюк) до 5 числа місяця, наступного за звітний період надавати управлінню праці та соціального захисту населення (І.Оробець) інформацію про хід виконання заходів щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями.

9.Заслухати звіт управлінь та відділів, відповідальних за виконання  вищевказаних нормативних документів за 1 півріччя 2008 року на засіданні виконавчого комітету міської ради.

10.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Зіновія Фітеля та заступника міського голови Зінаїду Федорук.




Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.