Рішення виконавчого комітету  "Про продовження дозволу на розташування тимчасових закл..."  № 28 від 23.01.2008р. 
Документ №28 від 23.01.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.01.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.01.2008р.  № 28
м.Івано-Франківськ
 


Про продовження дозволу на розташування тимчасових закладів торгівлі та побутового обслуговування (кіосків, павільйонів)

в м.Івано-Франківську



Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Продовжити дозвіл на розташування тимчасового закладу торгівлі:

  1. Підприємцю Якубів Н. М. на вул. Степана Бандери, 79, павільйону "Стефанія" з  торгівлі продтоварами (із торговим залом для покупців), площею 35,0 м~ з спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік..
  2. Підприємцю Кільчинській А. О. на вул. Незалежності, 99 (кінотеатр "Космос"), кіоску "Плутон" з торгівлі продпромтоварами, площею 5,0 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік.
  3. Підприємцю Сем'янів О. О. на вул. Вовчинецькій, 131, павільйону "Продукти" з  торгівлі продтоварами (із торговим залом для покупців), площею 30,5 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік.

1.4.        Підприємцю Сарабіну І. Й.   на вул.Степана Бандери, 23, павільйону "Реліквія" з торгівлі промтоварами (із торговим залом для покупців), площею 26,8 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік.

1.5.        Підприємцю Сарабіну І. Й. на вул. Короля Данила, 18, кіоску з торгівлі промтоварами, площею 13,0 м2, терміном на один рік.

  1. Підприємцю Таратаді П. М.  на вул. Свгена Коновальця, 1 32а, кіоску з торгівлі продпромтоварами, площею 4,5 м , терміном на один рік.
  2. Підприємцю  Лавріву І. Г. на вул. Євгена Коновальця, 7А,  кіоску з торгівлі продпромтоварами, площею 8,0 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік.
  1. Підприємцю Федірко І.  І.  на вул.  Будівельників, 19,  павільйону "Золотий ключик" з торгівлі продтоварами (із торговим залом для покупців), площею 17,0 м  з спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік.
  2. Приватному підприємству "Лавр" на розі вул. В. Чорновола - С.Петлюри, торгового павільйону (із торговим залом для покупців), площею 22,0 м2, терміном на один рік.

1.10.Підприємцю Онуцькому І. І. на вул. Тролейбусній, 7, кіоску з торгівлі продпромтоварами, площею 12,0 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном до 17.08.2008 р., в межах дії договору оренди земельної ділянки.

1.11 .Товариству з обмеженою відповідальністю "Універс" на вул.Зв'язковій, 8/2, кіоску "Бібльос" з торгівлі канцтоварами, площею 5,5 м2, терміном на один рік.

1.12.Підприємцю Безтільному Р. В. на вул. Гната Хоткевича, 44-46, кіоску "Ремонт взуття", площею 8,0 м2, терміном на один рік.

1.13.        Підприємцю Надразі Р. І.   на вул. Гетьмана П. Дорошенка, 18-А. павільйону з торгівлі продпромтоварами (із торговим залом для покупців), площею   28,0 м2, терміном на  один рік, при умові виконання робіт з реконструкції павільйону. Договір купівлі-продажу від 05.11.2007 р.

Зобов'язати підприємця Надрагу Р. І. внести зміни в проектну документацію, виготовити правові документи на право користування земельною ділянкою та укласти угоду з міською радою на її оренду протягом двох місяців з моменту прийняття даного рішення.

  1. Підприємцю Данилику М. М. на вул. Молодіжній, 48, павільйону "Візит" з  торгівлі продпромтоварами (із торговим залом для покупців), площею 33,5 м2, терміном на один рік.
  2. Підприємцю Золотарьовій Ж.М. на вул.В.Чорновола, 98, павільйону "Апетит" з торгівлі продтоварами (із торговим залом для покупців), площею 40,0 м2 терміном на один рік або до початку будівництва  багатоквартирного

житлового будинку в районі існуючих будинків №№ 114, 116, 120 на вул. В. Чорновола.

  1. Підприємцю Бондар О. Е. на вул. В. Чорновола, 125, павільйону "Пальміра" з торгівлі продпромтоварами (із торговим залом для покупців), площею 29,0 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном до 18.07.2008 р., в межах дії договору оренди земельної ділянки.
  2. Підприємцю Барчуку Я. Б. на вул. Івана  Миколайчука, поруч будинку №8-12, павільйону з торгівлі продпромтоварами (із торговим залом для покупців), площею 28,0 м2,  терміном на один рік або до початку будівництва дитячого садка.
  1. Підприємцям (пункт 1) постійно (щоденно) утримувати прилеглу територію (по периметру 10 м  від споруди) в належному санітарному стані. Біля тимчасових  закладів  торгівлі встановити  урни  для   сміття встановленого зразка.  Укласти угоду з ЖЕО на вивіз твердих  побутових відходів згідно норм накопичення.
  2. Після завершення терміну дії дозволу на розташування тимчасових закладів  торгівлі, зобов'язати їхніх власників в 30-денний термін їх демонтувати, а  ділянки, що  використовувались,   привести   до   належного стану.
  3. При   невиконанні   пункту 3 тимчасові заклади торгівлі   підлягають демонтажу в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
  4. Суб'єктам підприємницької діяльності забороняється встановлювати гральні автомати, призначені для проведення азартних ігор, які розташовані за межами приміщень (поруч тимчасових закладів торгівлі).
  5. Зобов'язати суб'єктів підприємницької діяльності в організації роботи дотримуватись державної мови,  Положення  «Про  розміщення  зовнішньої реклами в місті Івано-Франківську» та використовувати ліцензійну  музичну продукцію.
  6. Суб'єктам підприємницької   діяльності внести відповідні платежі   за видачу дозволів на розміщення тимчасових закладів торгівлі   та   отримати в дозвільному центрі міста Івано-Франківська витяги з   рішення виконавчого комітету міської ради. В разі неотримання зазначеного   рішення впродовж двох місяців від дня його прийняття, воно втрачає чинність.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти  на першого заступника міського  голови з  питань діяльності  виконавчих  органів  міської  ради  та управління архітектури і містобудування.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.