Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету місько..."  № 34 від 23.01.2008р. 
Документ №34 від 23.01.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.01.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.01.2008р.  № 34
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 26.09.06р. № 338 «Про міський огляд-конкурс на кращий будинковий, територіальний комітет, краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»




       В зв’язку з внесенням змін до структури управління організаційно-інформаційної роботи та контролю і розподілом функціональних обов’язків між працівниками управління, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.06.07р. № 285 «Про роботу управління організаційно-інформаційної роботи та контролю виконавчого комітету міської ради» виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Внести зміни до складу комісії з проведення огляду-конкурсу на кращий будинковий, територіальний комітет, краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, додатку № 2 рішення виконавчого комітету міської ради від 26.09.06р. № 338 «Про міський огляд-конкурс на кращий будинковий, територіальний комітет, краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», а саме:

- вивести зі складу комісії головного спеціаліста управління організаційно-інформаційної роботи та контролю, секретаря комісії, Марію Янів;

- ввести до складу комісії головного спеціаліста управління організаційно-інформаційної роботи та контролю і призначити секретарем комісії, Юрія Петрушко.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Андрія Лиса.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.