Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення лімітів та розробку норм питомих витра..."  № 61 від 05.03.2008р. 
Документ №61 від 05.03.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.03.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.03.2008р.  № 61
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення лімітів та розробку норм питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів



Відповідно до Закону України “Про енергозбереження”, постанови Кабінету Міністрів України від 15 липня 1997 р. № 786 ”Про порядок нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів у суспільному виробництві”, розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 31.05.2005р. № 236 ”Про затвердження Методичного положення з нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів у суспільному виробництві Івано-Франківської області”, виконком міської ради


в и р і ш и в:


1. Встановити на 2008 рік житлово-експлуатаційним організаціям  міста ліміти використання електричної енергії згідно з додатком.

2. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (А.Блащук), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (М.Саєвич) розробити та затвердити в установленому порядку норми питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів (ПЕР).

3. Персональну відповідальність за дотриманням встановлених норм питомих витрат ПЕР та лімітів споживання електричної енергії покласти на керівників підприємств і організацій.

4. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» до 10 числа після звіт-ного періоду, надавати у відділ енергозбереження та комунальних підприємств міськвиконкому піврічний та річний звіти про фактичні  питомі витрати ПЕР, КП «Івано-Франківськводоекотехпром» –  відповідно щоквартальні та річний звіти. Звіти надавати за формою № 11-МТП.

5. Начальникам житлово-експлуатаційних організацій щомісячно до     10 числа після звітного місяця, надавати у відділ енергозбереження та комунальних підприємств управління економічного та інтеграційного розвитку міськвиконкому звіти про фактичне споживання електричної енергії, завірені в енергопостачальній організації.

6. При перевищенні встановлених норм питомих витрат ПЕР і лімітів  споживання електроенергії керівникам комунальних підприємств і житлово-експлуатаційних організацій до звітів додавати пояснюючу записку і затверджений план організаційно-технічних заходів, що забезпечить їх виконання .

7. При прийнятті на баланс житлово-експлуатаційними організаціями додаткового житлового фонду допускається корегування (перерахунок) лімітів споживання електричної енергії з відповідним внесенням змін до даного рішення.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови О.Дерев’янка та Я.Яцишина.




Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.