Рішення виконавчого комітету  "Про створення пішохідної зони з визначенням паркувальни..."  № 267 від 27.04.2017р. 
Документ №267 від 27.04.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін у рішення виконавчого комітету від 27.04.2017 р. № 267
Рішення виконавчого комітету  №598 від 31.05.2018р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін у рішення виконавчого комітету від 27.04.2017 р. № 267
Рішення виконавчого комітету  №616 від 07.06.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.05.2017"Західний кур'єр" 20 18.05.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 27.04.2017р.  № 267
м.Івано-Франківськ
 



Про створення пішохідної зони з визначенням паркувальних місць у історико-архітектурній частині міста



Враховуючи необхідність раціонального перерозподілу міського простору, впорядкування руху транспортних засобів для підвищення рівня безпеки руху пішоходів в центральній частині міста, підвищення туристичної привабливості міста, створення умов для безпечного і комфортного руху пішоходів та велосипедистів, дотримання схеми генерального плану міста Івано-Франківська, затвердженої XVII сесією третього демократичного скликання Івано-Франківської міської ради від 03.07.2001 року та керуючись законами України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги», «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Створити пішохідну зону з визначенням паркувальних місць у історико-архітектурній частині міста в межах вулиць Галицька (від вул. Новгородської до ресторану «Фран-Ко»), Станіславська, Тринітарська, Шеремети, Старозамкова, Страчених Націоналістів, Вірменська, Труша, пл. Ринок та майдан Шептицького.

       2. Заборонити з 01.05.2017р. наскрізний проїзд та обмежити в’їзд механічних транспортних засобів в пішохідну зону, визначену в п.1 цього рішення, легковому та вантажному транспорту окрім:

-спеціального автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов’язків (прокуратура, патрульна поліція, Служба безпеки України, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб);

- транспортних засобів організаторів масових заходів при наявності розпорядження міського голови або листа управління транспорту та зв’язку про забезпечення проїзду;

- транспортних засобів власників (співвласників) квартир та фізичних осіб, які постійно проживають та зареєстровані в межах пішохідної зони при пред'явленні документа, який підтверджує право власності, або документа, що підтверджує реєстрацію місця проживання в межах пішохідної зони (у випадку, якщо доїзд можливий виключно через пішохідну зону), за умови їх паркування у внутрішніх подвір’ях та на прибудинкових територіях;

- транспортних засобів з метою паркування їх на паркувальних майданчиках в І паркувальній зоні.

       3. Встановити, що завезення товару автотранспортними засобами в заклади торгівлі, які розташовані в межах пішохідної зони, визначеної в п.1 цього рішення здійснюється у період часу з 18.00 год. до 10.00 год.

       4. Управлінню патрульної поліції у м. Івано-Франківську (Д. Міхалець):

       - здійснювати контроль за дотриманням водіями та іншими учасниками руху виконання даного рішення;

- у разі порушення правил стоянки і паркування у пішохідній зоні здійснювати евакуацію транспортного засобу на спеціально обладнаний майданчик відповідно до чинного законодавства.

       5. Операторам з паркування забезпечити паркування транспортних засобів відповідно до розробленої схеми.

       6. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку міської ради (Н. Кромкач) довести дане рішення до відома керівників підприємств, установ та організацій, що здійснюють господарську діяльність в межах пішохідної зони, визначеної в п.1 цього рішення.

       7. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В. Дротянко) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

       8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.