Рішення виконавчого комітету  "Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міс..."  № 94 від 03.03.2009р. 
Документ №94 від 03.03.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.03.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.03.2009р.  № 94
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування



       З метою забезпечення реалізації державної політики у сфері регулювання пасажирського транспорту на території міста, здійснення контролю за дотриманням суб’єктами підприємницької діяльності усіх форм власності вимог нормативних актів, які регулюють перевезення пасажирів та надання послуг у вказаній галузі, покращення якості пасажирських перевезень, створення конкурентного середовища, керуючись Законом України “Про автомобільний транспорт,” Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні,” Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008року №1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування,” виконавчий комітет міської ради


                                                       в и р і ш и в :


1. Провести конкурс на міських автобусних маршрутах загального користування згідно додатку. (Додаток 1)

2. Умови проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування – затвердити. (Додаток 2)

3. Регламент проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування – затвердити. (Додаток 3)

4. Оголошення про проведення конкурсу на визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування – затвердити (Додаток 4) та в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення опублікувати в газеті “Західний кур’єр”.

5. Організацію проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, підготовку матеріалів для проведення конкурсу, приймання документів на конкурс, перевірку достовірності інформації одержаної від перевізників-претендентів покласти на відділ транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови О.Дерев`янка.




Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.