Рішення виконавчого комітету  "Про стан злочинності та правопорушень серед дітей м.Іва..."  № 131 від 11.04.2008р. 
Документ №131 від 11.04.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.04.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 11.04.2008р.  № 131
м.Івано-Франківськ
 


Про стан злочинності та правопорушень

серед дітей м.Івано-Франківська



       На виконання Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», Державної програми подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2006-2010 роки, рішення XIX сесії Івано-Франківської міської ради п’ятого демократичного скликання від 14.11.2007 року «Про міську Програму подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2007-2010 роки», з метою подолання злочинності та правопорушень серед дітей, забезпечення їх соціального та правового захисту, керуючись п.2 ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Інформацію начальника служби у справах дітей міськвиконкому З.Сливки про стан злочинності та правопорушень серед дітей взяти до відома.
  2. Начальнику МВ УМВС України в області В.Фелику:
    1. забезпечити виконання відділенням кримінальної міліції у справах дітей МВ УМВС ст.5 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», щодо своєчасного інформування служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради про неповнолітніх, які затримані за скоєння правопорушень чи звинувачуються у вчиненні злочинів;
    2. вжити заходів щодо посилення роботи з виявлення осіб, які втягують дітей до жебракування, пияцтва, наркоманії, злочинної діяльності та забезпечити притягнення таких осіб у встановленому порядку до відповідальності;
    3. взяти під особливий контроль відвідування дітьми закладів сфери розваг, комп’ютерних клубів та інтернет-кафе з метою недопущення вживання чи збуту наркотичних засобів.
  3. Міському центру зайнятості (Г.Бандура) своєчасно вирішувати питання щодо працевлаштування та навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації підлітків з числа спецконтингенту.
  4. Центральній міській клінічній лікарні (Т.Масляк) проводити профілактичну роботу у навчально-виховних закладах міста серед дітей та підлітків з метою попередження вживання ними токсичних та наркотичних речовин.
  5. Начальникам ЖЕО управління житлово-комунального господарства міста здійснювати обстеження житлового фонду, взяти під контроль місця збору неповнолітніх на горищах і в підвалах та своєчасно інформувати службу у справах дітей міськвиконкому.
  6. Управлінню освіти і науки міськвиконкому (М.Верес) вжити заходи щодо повного охоплення дітей шкільного віку навчанням, посилити контроль за персональним обліком дітей, які з різних причин не відвідують загальноосвітні навчальні заклади, забезпечити здобуття такими дітьми повної загальної середньої освіти.
  7. Координацію роботи щодо профілактики злочинності та правопорушень серед дітей покласти на службу у справах дітей (З.Сливка).
  8. Контроль за виконанням рішення покласти заступника міського голови З.Федорук.



Міський голова                                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.