Рішення виконавчого комітету  "Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей м. Іва..."  № 163 від 11.04.2008р. 
Документ №163 від 11.04.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.04.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 11.04.2008р.  № 163
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію відпочинку та оздоровлення

дітей м. Івано-Франківська влітку 2008 року



На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 22.01.2008р. №50278/4/1-07, наказів Міністерства освіти і науки України 18.02.2008р. №101 “Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2008 році” та Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 14.03.2008р. № 994 “Про забезпечення належної підготовки до проведення оздоровчої кампанії влітку 2008 року”, розпорядження голови облдержадміністрації від 01.04.2008р. № 173 “Про забезпечення в області організованого відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2008 року” виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Затвердити склад координаційної ради виконавчого комітету міської ради з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей (додаток 1).

2. Затвердити програму виконавчого комітету міської ради щодо відпочинку та оздоровлення дітей м. Івано-Франківська влітку 2008 року (додаток 2).

3. Затвердити мережу дитячих літніх оздоровчих закладів міста на літо 2008 року (додаток 3).

4. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (М.Верес), управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради (В.Соловйов), управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (І.Оробець), службі у справах дітей виконавчого комітету міської ради (З.Сливка), управлінню культури виконавчого комітету міської ради (М.Петрик), управлінню з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення виконавчого комітету міської ради (Ю.Щочкін), управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик), комітету фізичної культури  і спорту виконавчого комітету міської ради (В.Матешко), центральній міській клінічній лікарні (Т.Масляк) забезпечити належний рівень організації відпочинку та оздоровлення більше 50 % дітей шкільного віку м. Івано-Франківська.

5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) забезпечити своєчасне фінансування видатків на оздоровлення та відпочинок дітей, передбачених у міському бюджеті.

6. Управлінню торгівлі виконавчого комітету міської ради (І.Витриховський) здійснювати контроль за організацією харчування школярів приватними підприємцями, які надають послуги з харчування у пришкільних таборах.

7. Міській санітарно-епідеміологічній станції (М.Недоступ) здійснювати контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у літніх оздоровчих закладах.

8. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк) до початку оздоровчої кампанії “Літо-2008” здійснити очищення міського озера та прилеглих територій, берегів річок Бистриця Солотвинська, Бистриця Надвірнянська та відведення земельних ділянок (зон відпочинку) для дітей з пришкільних таборів; вжити невідкладних заходів щодо проведення якісного ремонту дитячих майданчиків у мікрорайонах.

9.Міському центру зайнятості (Г.Бандура) забезпечити умови для участі старшокласників, які оздоровлюються в таборах праці та відпочинку, у громадських роботах з оплатою їх праці.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови З.Федорук.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.