Розпорядження міського голови  "Про проведення показових виступів та безпечну техніку ї..."  № 273-р від 13.05.2017р. 
Документ №273-р від 13.05.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.05.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 13.05.2017р.  № 273-р
 


Про проведення показових виступів та безпечну техніку їзди на мотоциклах


       Згідно з листом Івано – Франківської мотошколи «Екстрім Мотошкола» від 28.04.2017 р. вих. № 8 та відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано – Франківської  міської ради (В. Матешко) спільно з Івано – Франківською мотошколою «Екстрім Мотошкола» (Ю. Хрептик) та Прикарпатським автомобільним клубом (О. Кодак) 14 травня 2017 р. з 14.00 год до 17.00 год провести у місті Івано-Франківську на Південному бульварі, 20 (біля магазину «Екстім квадрат») показові виступи та безпечну техніку їзди на мотоциклах.

2. Івано – Франківському відділу поліції ГУНП України в Івано - Франківській області (Р. Прокопчук), управлінню патрульної поліції міста Івано - Франківська (Д. Міхалець) організувати охорону публічного порядку, перекриття руху автотранспорту та безпеку проведення заходу 14 травня 2017 р. з 13.30 год до 17.00 год. згідно зі схемою траси (додаток).

3. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (Б. Кухарук) сприяти Івано – Франківському відділу поліції ГУНП України в Івано - Франківській області (Р. Прокопчук) та управлінню патрульної поліції міста Івано - Франківська (Д. Міхалець) в організації охорони публічного порядку, перекритті руху автотранспорту та безпеки проведення заходу 14 травня 2017 р. з 13.30 год до 17.00 год.

4. Управлінню охорони здоров’я Івано – Франківської міської рад (М. Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення показових виступів та безпечної техніки їзди на мотоциклах.

5. Департаменту житлової, комунальної  політики та благоустрою Івано -Франківської міської ради (М. Смушак) встановити на місці проведення заходу турнікети.

6. Управлінню транспорту та зв’язку Івано – Франківської міської ради (О. Ганчак) поінформувати перевізників про необхідність зміни маршруту під час проведення показових виступів та безпечної техніки їзди на мотоциклах 14.05.2017р. з 13.30 год до 17.00 год згідно зі схемою траси (додаток ).

7. Відділу патронатної служби Івано – Франківської міської ради (В.Дротянко) висвітлити на сайті Івано – Франківської міської ради інформацію про проведення заходу.

8. Міському відділу управління державної служби надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області (В. Мацалак) надати 2 вогнегасники з метою запобігання пожежних ситуацій під час проведення заходу.

9. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – директора Департаменту молодіжної політики та спорту Івано –Франківської міської ради В. Матешка.

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.