Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання "Програми розвитку туристичної інфрас..."  № 260 від 24.06.2008р. 
Документ №260 від 24.06.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.06.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.06.2008р.  № 260
м.Івано-Франківськ
 


Про хід виконання «Програми розвитку туристичної інфраструктури міста Івано-Франківська на 2007-2011 рр.»



Відповідно до затвердженого плану роботи управління економічного та інтеграційного розвитку, з метою створення сприятливих умов для розвитку туристичної інфраструктури в місті, реставрації та підтримки в належному стані пам’яток архітектури виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Інформацію про хід виконання «Програми розвитку туристичної інфраструктури міста Івано-Франківська на 2007-2011 рр.» взяти до відома.
  2. З метою удосконалення роботи туристичних фірм, готелів, визначення перспектив розвитку в туристичній галузі, поширення інформації про місто, управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) разом із робочою групою підготувати і провести туристичну конференцію та інформаційно-рекламний тур (термін виконання ІІІ кв. 2008р.).
  3. Для забезпечення туристів необхідною інформацією, відділу туризму (В.Устинський) опрацювати можливість встановлення на залізничному вокзалі довідкового центру туристичної інформації та інформаційного щита «Туристична карта-схема Івано-Франківська» (термін виконання IV кв. 2008 р.).
  4. Відділу туризму (В.Устинський) разом із громадською організацією «Івано-Франківська туристсько-краєзнавча спілка», з метою промоції Івано-Франківська розробити та видати новий туристично-інформаційний довідник (термін виконання ІІІ кв. 2008 р.).
  5. Відділу туризму (В.Устинський) разом з керівниками навчальних закладів, туристичними фірмами, готелями, представниками зеленого туризму області, громадською організацією «Івано-Франківська туристсько-краєзнавча спілка» провести круглий стіл щодо підготовки кваліфікованих спеціалістів туристичної галузі та проходження студентами навчально-виробничої практики в туристичних підприємствах міста (термін виконання IV кв. 2008 р.).
  6. Рекомендувати управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк), управлінню архітектури і містобудування (І.Гаркот), управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук), фінансовому управлінню (В.Сусаніна) передбачити кошти, під час перегляду бюджету з І півріччя 2008 року, на утримання в належному стані вхідної брами Палацу Потоцьких, пам’ятників, пам’ятних дощок, барельєфів визначним діячам історії і культури нашого краю.
  7. Відділу транспорту і зв’язку (І.Гнатів) при впровадженні нової схеми руху автотранспорту в місті, передбачити розширення зон парковок для туристичних автобусів.
  8. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) спільно з КП «Міськсвітло» (М.Грицкевич)  розробити інвестиційний проект «Модернізація фасадного освітлення архітектурних пам’яток Івано-Франківська» та запропонувати співпрацю фірмі «Філіпс» (термін виконання IІІ кв. 2008 р.).
  9. Відділу туризму (В.Устинський) підготувати проект «Туристична рубрика» на веб-сторінці МВК англійською мовою (термін виконання I кв. 2009 р.).
  10. Управлінню торгівлі (І.Витриховський) та відділу підтримки і розвитку підприємництва (Н.Кобильчак) підготувати перелік об’єктів громадського харчування, відпочинкових закладів для узагальнення туристичної інфраструктури міста з метою інформування туристів (термін виконання IІІ кв. 2008 р.). 
  11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови Я.Яцишина.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.