Рішення виконавчого комітету  "Про основні заходи із забезпечення підготовки господарс..."  № 276 від 24.06.2008р. 
Документ №276 від 24.06.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.06.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.06.2008р.  № 276
м.Івано-Франківськ
 


Про основні заходи із забезпечення підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років



З метою забезпечення сталої роботи підприємств і організацій житлово-комунального господарства, закладів освіти, культури та охорони здоров’я міста в осінньо-зимовий період, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Затвердити перелік організаційних та основних заходів з підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років (додатки 1,2,3,4,5) та склад комісії з координації і контролю за їх виконанням (додаток 6).


2. Начальнику управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради П.Косюку, начальнику управління освіти і науки виконавчого комітета міської ради М.Вересу, начальнику управління культури виконавчого комітету міської ради М.Петрику, головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Т.Масляку, керівникам комунальних підприємств ДМП ”Івано-Франківськтеплокомуненерго” А.Блащуку, КП “Івано-Франківськводоекотехпром” М.Саєвичу, КП ”Дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління” В.Юсипіву:

       - в десятиденний термін проаналізувати роботу в осінньо-зимовий період 2007-2008 років;

       - організувати виконання капітальних та поточних ремонтів основного обладнання, теплових і водопровідних мереж, житлового фонду і доріг, підготовку снігоприбиральної техніки згідно з термінами, затвердженими цим рішенням;

       - постійно розглядати хід підготовки до роботи в осінньо-зимовий період на засіданнях та виробничих нарадах.


3. Начальникам ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» А. Блащуку, КП «Івано-Франківськводоекотехпром» М. Саєвичу:

- для забезпечення безперебійного виробництва теплової енергії, подачі води і водовідведення до 01.10.2008р. укласти договори з газо- та енергопостачальними організаціями на постачання природного газу та електроенергії в необхідних обсягах;

- погасити заборгованість за спожиті газ і електроенергію в терміни, передбачені затвердженими графіками.


4. Покласти персональну відповідальність на керівників підприємств та організацій управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради А.Блащука, М.Саєвича, М.Курчія, О. Петрик, З.Макогон, М.Федунишина, З.Карабіна, В.Вонхольського, М.Рибака, В.Семанюк, Л.Андрусяк за своєчасною оплатою вартості наданих житлово-комунальних послуг бюджетним установам та населенню і погашенням допущеної ними заборгованості.

Категорично заборонити їм відключати від водо- і теплопостачання населення і споживачів, які здійснюють поточну оплату за надані послуги та виконують угоди на реструктуризацію минулої заборгованості.


        5. Начальнику управління освіти і науки виконавчого комітету міської ради М.Вересу, начальнику управління культури виконавчого комітету міської ради М.Петрику, головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Т.Масляку до 1 вересня 2008 року вирішити питання авансового перерахування коштів за послуги з теплопостачання, водопостачання та водовідведення.

        Покласти персональну відповідальність за перевищення споживання енергоносіїв понад встановлені обсяги на керівників бюджетних установ та організацій.


6. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна), відділенню Державного казначейства в місті (В.Смачило), головним розпорядникам бюджетних коштів, взяти під особистий контроль питання розрахунків за енергоносії та комунальні послуги.


7. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Б.Білик):

  • визначити мінімально необхідні обсяги забезпечення енергоносіями

споживачів, що фінансуються з місцевого бюджету;

  • визначити до 1 серпня 2008 року перелік підприємств, які беруть

участь у регулюванні газоспоживання та затвердити графік переведення їх на резервні види палива;

  • разом з управлінням житлово - комунального господарства виконавчого комітету

міської ради (П.Косюк) з метою подолання збитковості житлово-комунальних підприємств та забезпечення виконання Закону

України від 24 червня 2004 року №1875-IV “Про житлово-комунальні послуги” вжити заходів щодо затвердження тарифів на житлово-комунальні послуги в розмірі економічно-обгрунтованих витрат на їх виробництво або передбачити згідно із законом у відповідному бюджеті різницю між затвердженим розміром цін/тарифів та економічно-обгрунтованими витратами на виробництво цих послуг.


8. Управлінню житлово - комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк):

       - разом з управлінням з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення (Ю.Щочкін) розробити та узгодити оперативні плани спільних дій, спрямованих на локалізацію та ліквідацію аварій на системах газо-, електро-, тепло-, водопостачання і водовідведення усіх форм власності;

- разом з керівниками підвідомчих підприємств активізувати практичну

роботу комісій при житлово-експлуатаційних організаціях із збору коштів за надані послуги і забезпечити до 1 серпня 2008 року проведення інвентаризації заборгованості за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги;

  • разом з керівниками житлово-експлуатаційних організацій вирішити

питання розрахунків в повному обсязі з ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” за надані послуги, кошти від яких направити на розрахунок за спожиту електроенергію, що використана на подачу тепла;

       - разом з відділом енергозбереження та комунальних підприємств управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради ( М.Мельникович) забезпечити за рахунок модернізації джерел теплопостачання, теплових, водопровідних та каналізаційних мереж економію газу не менше 10 відсотків, електроенергії не менше 5 відсотків до минулорічного споживання;

- вжити заходів щодо погашення до 01.10. 2008 року заборгованості із виплати заробітної

плати працівникам житлово-комунальних підприємств.


9. У зв’язку з вилученням обігових коштів ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» у дебіторську заборгованість житлово-експлуатаційних організацій управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, звернутися до сесії міської ради щодо прийняття рішення про збільшення статутного фонду підприємства на суму заборгованості житлово-експлуатаційних організацій перед ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», відповідно до ст.71 Бюджетного Кодексу України для проведення розрахунків за використаний природний газ та підготовки житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період.


10. Встановити, що забезпечення тепловою енергією споживачів (крім

населення), можливе тільки після погашення заборгованості за раніше отриману теплову енергію і воду та проведену місячну попередню проплату.


11. Хід виконання даного рішення заслухати на засіданні виконавчого комітету міської ради у вересні цього року.


12. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради згідно з розподілом обов’язків.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.