Рішення виконавчого комітету  "Про порядок розрахунків за житлово-комунальні послуги..."  № 281 від 24.06.2008р. 
Документ №281 від 24.06.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.06.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.06.2008р.  № 281
м.Івано-Франківськ
 


Про порядок розрахунків за

житлово-комунальні послуги



На виконання Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2002-2005 роки та на період до 2010 року, схваленої постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2002 року №139, з метою впровадження комплексної автоматизації системи нарахування, оплати та контролю за сплатою комунальних платежів і спожиті енергоносії, створення для населення міста зручностей в оплаті за ці послуги, а також в оформленні субсидій і пільг та можливостей в отриманні прозорої інформації про стан розрахунків населення та забезпечення діяльності комунального підприємства „Єдиний розрахунковий центр", створеного рішенням XVII сесії Івано-Франківської міської ради від 10.05.2007 р., відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні" від 21.05.1997 р. №280/97-ВР:


1.        Житлово-експлуатаційним організаціям, КП „Івано-Франківськводоеко- техпром", ДМП „Івано-Франківськтеплокомуненерго" укласти з КП „Єдиний розрахунковий центр" договори щодо проведення нарахувань, обліку та оплати населенням за надані їм житлово-комунальні послуги і спожиті енергоносії, та передати свої бази даних для створення та супроводження загальноміської бази даних


2.        За виконання обов'язків згідно укладених договорів, житлово-експлуатаційним організаціям, КП „Івано-Франківськводоекотехпром", ДМП „Івано-Франківськтеплокомуненерго" відраховувати винагороду комунальному підприємству „Єдиний розрахунковий центр" в розмірі 1,5% (півтора відсотки) від суми грошових коштів, яка надходитиме від споживачів на оплату житлово-комунальних послуг. Винагорода в розмірі 1,5% (півтора відсотки) встановлюється на термін до 01 січня 2009 року.


3.        Рекомендувати ВАТ „Івано-Франківськгаз", ВАТ „Прикарпаттяобленерго" укласти з КП „Єдиний розрахунковий центр" договори щодо проведення нарахувань, обліку та оплати населенням за спожиті енергоносії, передати свої бази даних для створення та супроводження загальноміської бази даних, а також провести переговори щодо встановлення відсоткової ставки за виконання КП „Єдиний розрахунковий центр" обов'язків за договорами.


4.        Рекомендувати банківським установам м. Івано-Франківська укласти Договори з КП „Єдиний розрахунковий центр" про співпрацю в сфері забезпечення функціонування єдиної автоматизованої системи обліку платежів на умовах: комісійний збір з платників комунальних платежів — 0%, а з отримувачів платежів комісія не перевищує 1% від суми платежу.


5.Заслухати стан виконання даного рішення на засіданні міськвиконкому у грудні 2008 року.


6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Дерев'янка



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.