Рішення виконавчого комітету  "Про продовження дозволу на розташування тимчасових закл..."  № 308 від 25.06.2008р. 
Документ №308 від 25.06.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.06.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 25.06.2008р.  № 308
м.Івано-Франківськ
 


Про продовження дозволу на розташування тимчасових закладів торгівлі та побутового обслуговування (кіосків, павільйонів) в м.Івано-Франківську



Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради, виконавчий  комітет міської ради


вирішив:


  1. Продовжити дозвіл на  розташування тимчасового закладу торгівлі:

1.1. Підприємцю Лавріву І. Г. на Привокзальній площі, кіоску з торгівлі продтоварами, площею 6,5 м2 зі спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік з правом перереєстрації дозволу управлінням архітектури та містобудування  за  спрощеною  процедурою протягом наступних двох років згідно з проектною  документацією та угоди з виконавчим комітетом міської ради на право користування земельною ділянкою.

1.2. Підприємцю Ткачу Т. Р. на вул. Набережній ім. В. Стефаника, 26, торгового павільйону “Запчастини” (із торговим залом для покупців), площею 30,0 м2 зі спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік.

1.3. Підприємцю Возняк В. Д. на розі вулиць В. Івасюка – В. Стуса, павільйону “Валентина” з торгівлі продпромтоварами (із торговим залом для покупців), площею 45,0 м2  зі спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік.

1.4. Підприємцю Строїч Т. К. на вул. Тролейбусній, 2, торгового кіоску «Кури гриль», площею 12,58 м2 зі спорудою зупинки громадського автотранспорту, терміном на один рік з правом  перереєстрації дозволу  управлінням архітектури та містобудування  за спрощеною процедурою  протягом наступних двох років згідно з проектною документацією та угоди з виконавчим комітетом міської ради на право користування земельною ділянкою.

1.5. Підприємцю Метошопу Ю.Г. на приватизованій земельній ділянці на вул. Українській, 42/2, торгового павільйону “Шанс” (із торговим залом для покупців), площею 21,0 м2, терміном на один рік.

1.6. Підприємцю Климу Т. П. на розі вулиць Галицької-Площі Ринок, кіоску-буфету №2 з торгівлі продтоварами, площею 6,5 м2, терміном на один рік  (договір купівлі-продажу від 10.04.2008р., зареєстровано в реєстрі за №876).

Зобов’язати підприємця Клима Т. П. виготовити правові документи на право користування земельною ділянкою та укласти угоду з міською радою на її оренду протягом двох місяців з моменту прийняття даного рішення, погодити єдиний асортиментний перелік в управлінні торгівлі виконавчого комітету міської ради та міській санітарно-епідеміологічній станції.

2. Підприємцям (пункт 1) постійно (щоденно) утримувати  прилеглу  територію (по периметру 10 м  від споруди) в належному санітарному стані. Біля  тимчасових закладів торгівлі встановити урни для сміття встановленого зразка. Укласти угоду з ЖЕО на вивіз твердих побутових відходів згідно норм накопичення.

3. Після завершення терміну дії дозволу на розташування  тимчасових закладів торгівлі, зобов’язати їхніх власників в 30-денний термін їх демонтувати, а ділянки, що використовувались,  привести до належного  стану.

4. При невиконанні пункту 3 тимчасові заклади торгівлі підлягають демонтажу в порядку, передбаченому  чинним законодавством України.

5. Суб’єктам підприємницької діяльності забороняється встановлювати гральні автомати, призначені для проведення азартних ігор, які розташовані за межами приміщень (поруч тимчасових закладів торгівлі).

6. Зобов’язати суб’єктів підприємницької діяльності в організації роботи дотримуватись державної мови, Положення «Про розміщення зовнішньої реклами в місті Івано-Франківську» та використовувати ліцензійну музичну  продукцію.

7. Суб’єктам підприємницької діяльності внести відповідні платежі за видачу дозволів на розміщення тимчасових закладів торгівлі та отримати в дозвільному центрі міста Івано-Франківська витяги з  рішення виконавчого комітету міської ради. В разі неотримання зазначеного  рішення впродовж двох місяців  від  дня  його прийняття, воно  втрачає  чинність.

8. Контроль за виконанням  рішення  покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля та управління  архітектури і містобудування.



Міський голова                                                               Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.