Рішення міської ради  "Про підтримку участі комунального підприємства "Івано-Ф..."  № 1366-43 від 21.03.2014р. 
Документ №1366 від 21.03.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

21.03.2014p. - Прийнятий

 
Публікації документа

25.03.2014



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(43  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 21.03.2014р.  № 1366-43
 



Про підтримку участі комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» у реалізації інвестиційного проекту



Відповідно до ст.ст. 26, 28, 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17 Бюджетного Кодексу України та Постанови КМУ від 14.05.2012 року № 541, з метою покращення якості та надійності у наданні комунальних послуг, розвитку та удосконалення водопровідних та каналізаційних систем і впровадження нових енергозберігаючих технологій, міська рада

вирішила:

1. Підтримати участь комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» у реалізації проекту «Розвиток міської інфраструктури-2» (далі - Проект), що передбачає використання підприємством кредиту, який буде наданий йому згідно з договором про субкредитування.

2. Надати гарантію на участь комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» у реалізації проекту «Розвиток міської інфраструктури-2».

3. Місцезнаходження суб’єкта господарювання:

Країна: Україна

Область: Івано-Франківська область

Місто: Івано-Франківськ

Комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром»

4. Гарантія надається в необхідних для забезпечення виконання гарантійних зобов’язань межах, визначених рішенням про місцевий бюджет на відповідний рік.

5. Гарантія надається на обсяг кредиту в сумі 12000000 дол.США на термін до 2034 року, відсотковою ставкою LIBOR+змінний спред, відсотковою ставкою за резервування - 0,25%, відсоткова ставка Міністерства фінансів України - 0,01%.

6. Доручити генеральному директору комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» М. Саєвичу підписати угоду про субкредитування.

7. Делегувати міському голові від імені Івано-Франківської міської ради  укласти з Міністерством фінансів договір гарантії.

8. Протягом дії договору про субкредитування у міському бюджеті передбачатимуться кошти для забезпечення виконання гарантійних зобов’язань з повернення та обслуговування позики відповідно до договору-гарантії з Міністерством фінансів України.

9. Генеральному директору комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» М. Саєвичу щорічно надавати звіт Івано-Франківській міській раді про виконання  заходів у рамках реалізації Проекту.

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Р. Панасюка, заступника міського голови Р. Гайду та постійну депутатську комісію з питань планування фінансів, цін та бюджету (Р. Онуфріїв).



Міський голова                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.