Рішення виконавчого комітету  "Про оренду об'єктів комунальної власності територіально..."  № 187 від 09.04.2014р. 
Документ №187 від 09.04.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про оренду об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська
Рішення виконавчого комітету  №418 від 30.07.2015р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.04.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.04.2014р.  № 187
м.Івано-Франківськ
 


Про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська



Розглянувши клопотання юридичних осіб, враховуючи пропозиції комісії виконавчого комітету міської ради з питань надання в оренду нежитлових приміщень та приватизації об’єктів комунальної власності міста (протоколи № 4/14 від 04.03.2014 р.), а також керуючись Цивільним кодексом України, Законом України "Про оренду державного та комунального майна", Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Положенням про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська" та "Положенням про проведення конкурсів на право укладення договорів оренди об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська", затвердженим рішенням Івано-Франківської міської ради від 27.04.2007 р., виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Продовжити з приватним підприємством “Гал-Діагност” термін дії договору оренди нежитлових приміщень площею 384,0 кв.м, розташованих на другому поверсі міського клінічного пологового будинку за адресою: вул. Чорновола, 47, на період до 31.12.2016 р. включно, для використання під центр попереднього огляду вагітних жінок та надання медичних послуг за виключенням  проведення хірургічного аборту всіх видів, медикаментозного (таблетованого) аборту, крім випадків виявлення: завмерлої вагітності, позаматкової вагітності всіх форм, мимовільного аборту, міхурового занеску, а також в усіх інших випадках, коли перебіг вагітності створює загрозу життю жінки, з умовою, що орендар зобов’язується:

  • в термін до 20.05.2014 р. укласти з адміністрацією міського клінічного пологового будинку угоду про співпрацю. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в двотижневий термін з дня її укладення.

2. Укласти договір оренди з Івано-Франківським обласним осередком "Всеукраїнський Союз Таеквандо" на нежитлові приміщення спортивної зали площею 84,0 кв.м, розташовані на першому поверсі в будівлі загальноосвітньої школи № 7 за адресою: вул. Грушевського, 16, на період до 31.03.2017 р. включно, для проведення занять з Таеквандо (без права розміщення тренажерів), на умовах погодинної орендної плати (3 дні на тиждень: понеділок, середа та п’ятниця, з 1730 до 1930) з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

  • відшкодувати витрати Фонду комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська на здійснення незалежної оцінки та витрати на рецензування звіту з незалежної оцінки;
  • в термін до 20.05.2014 р. укласти угоду про співпрацю з адміністрацією загальноосвітньої школи № 7. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в двотижневий термін з дня її укладення.

Підстава: п. 2.2 "Положення про проведення конкурсів на право укладення договорів оренди об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська", заява Івано-Франківського обласного осередку "Всеукраїнський Союз Таеквандо" від 24.01.14 за вх. № 92/02-09 та публікація в газеті "Західний кур’єр" від 20.03.14 № 12 (1429) про намір передати в оренду .

3. Доручити Фонду комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська спільно з юридичними особами, яким на підставі п.1 та п.2 цього рішення надано дозвіл на продовження терміну дії раніше укладеного договору оренди та дозвіл на укладення договору оренди нежитлових приміщень, вирішити питання укладення угоди про внесення змін до діючого договору оренди нежитлових приміщень та укладення договору оренди нежитлових приміщень у порядку та в терміни, визначені п.5.2 та п.5.3 "Положення про оренду об'єктів комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська", затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради 27.04.07. При внесенні змін до діючого договору оренди та укладенні нового договору оренди включити в умови договорів оренди наступне:

  • орендар зобов’язаний оформити право користування земельною ділянкою, на якій розташований об’єкт оренди, та сплачувати плату за її користування.

Встановити, що у випадку не підписання юридичними та фізичними особами протягом 30 календарних днів з дня прийняття цього рішення договорів оренди та угод про внесення змін до діючого договору оренди приміщень на підставі п.1 та п.2 вказаного рішення, відповідний пункт рішення втрачає чинність, а раніше укладений договір оренди не підлягає продовженню після закінчення терміну його дії. 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Зіновія Фітеля.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.