Рішення міської ради  "Про розгляд звернень громадян (членів сімей загиблих (п..."  № 132-12 від 16.05.2017р. 
Документ №132 від 16.05.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про розгляд звернень громадян щодо оформлення права власності на земельні ділянки
Рішення міської ради  №209 від 21.06.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.05.2017



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(12  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 16.05.2017р.  № 132-12
 

Про розгляд звернень громадян (членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО) щодо оформлення права власності на земельні ділянки


Керуючись Земельним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», міська рада


вирішила:


1. Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянам (членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО), згідно додатку 1 (додається).


2. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у власність громадянам (членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО) земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), згідно додатку 2 (додається).


3. Доручити Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради проведення конкурсу з визначення виконавців робіт із землеустрою та провести фінансування робіт, пов’язаних з подальшим виготовленням проектів землеустрою ліцензованою проектною землевпорядною організацією щодо відведення земельних ділянок громадянам (членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО), вказаним в додатку 1 до даного рішення.


4. Громадянам (членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО) вказаним в додатку 1 після прийняття рішення сесії міської ради про надання їм дозволів на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок погодити у встановленому порядку межі земельних ділянок із суміжними землекористувачами.


       5. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у м. Івано-Франківську Івано-Франківської області.


6. Обов’язки за виконанням даного рішення покласти на управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.


7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.