Розпорядження міського голови  "Про заходи з підготовки до проведення виборів народних ..."  № 5-р від 05.01.2006р. 
Документ №5-р від 05.01.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.01.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 05.01.2006р.  № 5-р
 


Про заходи з підготовки до проведення виборів народних депутатів України, виборів депутатів місцевих рад та сільських голів, міського голови


       У відповідності до статей 19, 54, 81 ч.2-5 Закону України  “Про внесення змін  до Закону України “Про вибори народних депутатів України” і Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів"


1. З метою відпрацювання виконкомом міської ради подання територіальній виборчій комісії щодо створення виборчих дільниць та сприяння діяльності виборчих комісій  на території міської ради в зв’язку з підготовкою та проведенням виборів народних депутатів України, виборів депутатів місцевих рад та сільських, міського голови

1.1.Доручити відповідальним працівникам виконкому міської ради надати допомогу з уточнення списків виборців та підготовки приміщень виборчих дільниць згідно з додатком 3.

1.2.На час підготовки та проведення виборів відповідальні працівники  наділяються повноваженнями та обов’язками відповідно до додатку 2.

1.3.Керівник відділу, управління виконавчого комітету міської ради  особисто відповідає за створення умов для діяльності закріпленого за  виборчою дільницею з підготовки до проведення виборів.

2. Для уточнення списків виборців:

2.1. Начальнику управління житлово-комунального господарства В.Кишенюку, начальникам житлово-експлуатаційних організацій 1-9, міському відділу внутрішніх справ (В.Лемчак) закріпити  відповідальних працівників за виборчими дільницями та сприяти їх діяльності з перевірки списків виборців  на загальних виборчих дільницях відповідно до пропонованих меж дільниць в додатку 3.

2.2.На час підготовки та уточнення списків виборців паспортисти житлово-експлуатаційних організацій працюють в підпорядкуванні робочої групи з обліку виборців.

2.3.Закріпленим за виборчими дільницями спільно з начальниками ЖЕО 1-9, керівниками організацій, установ, підприємств, у віданні яких є житлові будинки, гуртожитки, головам житлово-будівельних кооперативів, головам товариств співвласників багатоквартирного житла, ректорам вищих навчальних закладів до 18.01.2006р. подати уточнені списки виборців  згідно з додатком 1.

2.4.Керівники організацій, підприємств, установ особисто відповідають за достовірність, повноту уточнених  списків виборців та подання їх згідно з визначеним терміном.

3.Начальникам ЖЕО міста до 20.01.2006р. доповісти про встановлення аншлагів та номерів на житлових будинках.

4.Для виконання робіт, передбачених  розпорядженням, закріпити з 03.01.2006р. за управлінням організаційно-інформаційної роботи та контролю службовий автомобіль .

5.Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради В.Волощука



Міський голова                                                                                        Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.