Розпорядження міського голови  "Про здійснення технічного нагляду за будівництвом, реко..."  № 12-р від 13.01.2006р. 
Документ №12-р від 13.01.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.01.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 13.01.2006р.  № 12-р
 


Про здійснення технічного нагляду за будівництвом, реконструкцією, капітальним ремонтом і контролю за визначенням вартості робіт


           З метою посилення відповідальності за цільовим та ефективним використанням бюджетних коштів, які спрямовуються на будівництво, реконструкцію і  капітальний ремонт об’єктів соціально-культурного призначення та на виконання рішення ХХХ сесії Івано-Франківської міської ради четвертого демократичного скликання від 30.12.2005 року “Про  міський бюджет на 2006 рік”:


1. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету                     (В. Ковальчук) забезпечити здійснення постійного технічного нагляду за виконанням робіт і контролю за визначенням оптимальної вартості будівництва відповідно до вимог ДБН Д.1.1.1-2000 на об’єктах освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту, спорту, які фінансуються з міського бюджету, та по яких кошторисні призначення на будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт перевищують 50 тисяч гривень.


2. Головним розпорядникам коштів: управлінню науки і освіти              (З. Береговський), управлінню праці та соціального захисту населення (І.Оробець), управлінню культури (В.Олексюк), управлінню у справах сім’ї, молодіжної та ґендерної  політики (В. Соловйов), комітету фізкультури і спорту (О. Оклієвич) виконавчого комітету міської ради і  центральній міській клінічній лікарні (Л.Малофій) у місячний термін забезпечити укладання договорів з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету про його участь у:

- складанні дефектних актів на визначені обсяги робіт;

- виготовленні проектно-кошторисної документації;

- технічному нагляді за виконанням робіт з будівництва, реконструкції і капітального ремонту;

- прийнятті виконаних робіт у підрядних організацій;

- перевірці застосування нормативних розцінок на виконання відповідного виду робіт.


3. Головним розпорядникам коштів:


3.1 оплату за виконані роботи підрядним організаціям здійснювати після перевірки актів виконаних робіт управлінням капітального будівництва виконавчого комітету.


3.2 оплату послуг управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради здійснювати на підставі договору та в межах передбачених нормативними документами.


4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Б. Ониськіва.



Міський  голова                                                                                        Зіновій  Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.