Розпорядження міського голови  "Про участь делегації м. Івано-Франківська в Міжнародном..."  № 33-р від 30.01.2006р. 
Документ №33-р від 30.01.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.02.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 30.01.2006р.  № 33-р
 


Про участь делегації м. Івано-Франківська в Міжнародному семінарі “Зміцнення засад громадянської освіти та демократії в Україні” (м. Пенєвежіс, Литва)


       Відповідно до двосторонньої угоди між Івано-Франківською областю та Панєвєжським повітом (Республіка Литва), з метою зміцнення системи громадянської освіти школярів м. Івано-Франківська, утвердження в українському суспільстві принципів демократії, встановлення дружніх зв’язків між загальноосвітніми школами м. Івано-Франківська та школами і українською діаспорою м. Панєвєжіс, участі делегації освітян м. Івано-Франківська в Міжнародному семінарі на тему “Зміцнення засад громадянської освіти та демократії в Україні”:


  1. Відрядити делегацію міста Івано-Франківська з 4 до 12 лютого 2006 року в м. Пенєвєжіс (Республіка Литва).
  2. Затвердити склад делегації та програму перебування в м. Панєвєжіс (додатки 1, 2).
  3. Фінансовому управлінню виконкому міської ради (Л.Костів) профінансувати видатки на відрядження делегації до м. Панєвежіса відповідно до кошторису з резервного фонду Івано-Франківської міської ради (додаток 3).
  4. Управлінню зовнішніх зв’язків і туризму виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Б.Білик) забезпечити вчасне виготовлення відповідних проїзних документів для учасників делегації та залучення проліцензованого перевізника для транспортного обслуговування групи.
  5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради В.Волощука.



Міський голова                                                                                                Зіновій Шкутяк



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.