Розпорядження міського голови  "Про відзначення в місті Дня захисту дітей..."  № 320-р від 26.05.2017р. 
Документ №320-р від 26.05.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.05.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 26.05.2017р.  № 320-р
 


Про відзначення в місті Дня захисту дітей


Відповідно до Указу Президента України від 30.05.1998р. №568/98, з метою посилення уваги суспільства до проблем дітей, забезпечення їх прав та законних інтересів:

  1. Затвердити програму святкових заходів (додаток 1).
  2. Службі у справах дітей (З. Сливка), Департаменту освіти та науки (І. Смаль), Департаменту культури (Н. Загурська), Департаменту молодіжної політики та спорту (В. Матешко) Івано-Франківської міської ради, міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Л. Дикун) забезпечити якісне проведення святкових заходів, присвячених Дню захисту прав дітей.
  3. Міському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (Р. Прокопчук) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення масових святкових заходів (пп.4,9,13,14,15,17,21 додатку 1).
  4. Комунальному підприємству «Івано-Франківський міський інформаційно-рекламний центр» (В. Підхомна) забезпечити вимкнення реклами на світлодіодних екранах під час проведення заходів на площі Ринок та Вічевому майдані.
  5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В. Сусаніна) забезпечити фінансування проведення заходів згідно з кошторисом (додаток 2).
  6. Відділу патронатної служби Івано-Франківської міської ради (В. Дротянко) довести до громадськості міста програму святкових заходів.
  7. Комунальному підприємству «ТРК «Вежа» (Т. Зень) забезпечити анонсування та здійснити інформаційну підтримку проведення заходів з нагоди Дня захисту дітей в кабельних мережах міста.
  8. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження міського голови покласти на начальника служби у справах дітей З. Сливку.
  9. Контроль за виконанням розпорядження міського голови покласти на заступника міського голови О. Левицького.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.