Розпорядження міського голови  "Про фінансування будівництва інженерних мереж мікрорайо..."  № 56-р від 08.02.2006р. 
Документ №56-р від 08.02.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.02.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 08.02.2006р.  № 56-р
 


Про фінансування будівництва інженерних мереж мікрорайону


        На виконання п.п. 2.4.2 та 3.3 “Умов конкурсу на право забудови мікрорайону № 4 на вулиці Хіміків-Тролейбусна житлового району “Пасічна” в м.Івано-Франківську”, затверджених рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 14.12.2004 року № 446


1. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Л.Костів) здійснювати фінансування витрат управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради для спорудження інженерних мереж та автодоріг зазначеного мікрорайону за рахунок цільових коштів, що поступили від пайової участі фізичних та юридичних осіб на підставі укладених договорів, по мірі їх поступлення в межах затверджених зведених кошторисних розрахунків.


2. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради (В.Ковальчук) спрямовувати отримані кошти на проектування та будівництво інженерних мереж та автодоріг мікрорайону.


3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Б.Ониськіва.



Міський голова                                                                                                Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.