Розпорядження міського голови  "Про розподіл субвенції на проведення виборів депутатів ..."  № 60-р від 09.02.2006р. 
Документ №60-р від 09.02.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.02.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 09.02.2006р.  № 60-р
 


Про розподіл субвенції на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів


       Відповідно до пункту 4 Порядку фінансового забезпечення підготовки та проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад і сільских, селищних, міських голів за рахунок коштів місцевих бюджетів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2005 року № 1290 “Про затвердження Порядку фінансового забезпечення підготовки та проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів за рахунок коштів місцевих бюджетів”, постанови Центральної виборчої комісії від 6 січня 2006 року № 91 “Про затвердження середніх норм видатків територіальних виборчих комісій для підготовки та проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 26 березня 2006 року” та на виконання пункту 3 розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 27 січня 2006 року № 22 “Про розподіл субвенції на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” здійснено розподіл субвенції в сумі 130399 грн. між міським бюджетом та бюджетами сіл:

       1. Затвердити розподіл субвенції з державного бюджету між міським та сільськими бюджетами на проведення виборів депутатів місцевих рад, міського та сільських голів згідно з додатком.

       2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Л.Костів) забезпечити своєчасне перерахування зазначеної субвенції бюджетам сіл.

       3. Головним розпорядником коштів для передачі субвенції сільським бюджетам визначити фінансове управління виконавчого комітету міської ради, а фінансування територіальних виборчих комісій здійснювати через головних розпорядників коштів – виконавчі комітети міської та сільських рад.

       4. Контроль за виконання розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради В.Волощука.



Міський голова                                                                                        Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.