Розпорядження міського голови  "Про приватизацію квартир державного житлового фонду..."  № 111-р від 07.03.2006р. 
Документ №111-р від 07.03.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.03.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 07.03.2006р.  № 111-р
 


Про приватизацію квартир державного житлового фонду


  1. Керуючись Законом України “Про приватизацію державного житлового фонду”, затвердити розпорядження госпрозрахункової групи з приватизації державного житлового фонду та визнати право власності на квартири за громадянами згідно додатків 1, 2.


  1. З метою забезпечення перерахування суми використаних в процесі приватизації житлових чеків до позабюджетного фонду приватизації житла:


А) Госпрозрахунковій групі з приватизації державного житлового фонду підготувати платіжні доручення на суму використаних житлових чеків для приватизації кв.71 на вул.О.Кисілевської,40А, кв.10 на вул.Гамалії,15 в с.Крихівці;

Б) Житлово-експлуатаційній організації № 6 та виконкому Крихівецької сільської ради Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області звірити дані списки зі списками громадян, які мають право на одержання приватизаційних паперів;

В) Обласному управлінню ощадного банку відкрити депозитні рахунки на суму житлових чеків і здійснити з них платежі на підставі платіжних доручень госпрозрахункової групи з приватизації державного житлового фонду.

  1. Госпрозрахунковій групі з приватизації державного житлового фонду оформити та видати свідоцтва на право власності гр.Ярошик Світлані Ігорівні, гр.Гільтайчук Юстині Михайлівні.


  1. Житлово-експлуатаційній організації № 6 та виконкому Крихівецької сільської ради Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області переукласти з уповноваженими власниками приватизованих квартир договори про участь у витратах на утримання будинків та прибудинкових територій згідно додатків 1, 2.


  1. Івано-Франківському обласному бюро технічної інвентаризації провести реєстрацію права власності на квартири і допоміжні приміщення за гр.Ярошик Світланою Ігорівною, гр.Гільтайчук Юстиною Михайлівною.


  1. Вартість невикористаного в повному обсязі права на приватизацію житла компенсується цінними приватизаційними паперами, що визначається чинним законодавством на підставі розрахунку, виданого госпрозрахунковою групою з приватизації державного житлового фонду.


  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Ониськіва.



Міський голова                                                                                                Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.