Рішення виконавчого комітету  "Про організацію обліку дітей і підлітків шкільного віку..."  № 334 від 26.05.2017р. 
Документ №334 від 26.05.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.05.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.05.2017р.  № 334
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію обліку дітей і підлітків шкільного віку в місті Івано-Франківську


На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 12.04.2000р. №646 «Про затвердження Інструкції з обліку дітей і підлітків шкільного віку», з метою забезпечення здобуття громадянами України повної загальної середньої освіти та підготовки дітей до навчання в школі, керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Визначити в місті Івано-Франківську території обслуговування та закріпити їх за загальноосвітніми навчальними закладами (додаток 1).

2. Призначити уповноважених для виконання роботи, пов’язаної з обліком дітей і підлітків шкільного віку (додаток 2).

3. Затвердити склад робочої групи з обліку дітей шкільного віку (додаток 3).

4. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Смаль) щорічно з 15 травня до 15 серпня організовувати роботу щодо складання та уточнення списків дітей і підлітків шкільного віку.

5. Директорам загальноосвітніх навчальних закладів:

5.1. Щороку уточнювати межі території обслуговування та до 5 вересня на підставі списків забезпечувати перевірку явки дітей і підлітків на навчання.

5.2. Планову мережу перших класів формувати на підставі даних обліку дітей.

5.3. Відповідно до пункту 14 Інструкції з обліку дітей і підлітків шкільного віку вибуття учнів за межі міста оформляти на підставі заяв батьків або осіб, які їх замінюють, із зазначенням причини вибуття. Перехід учня для здобуття повної загальної освіти до іншого навчального закладу в межах міста оформляти на підставі відповідної заяви та довідки, що підтверджує зарахування дитини (підлітка) до цього закладу.

6. Покласти персональну відповідальність на директорів загальноосвітніх навчальних закладів за охоплення повною загальною середньою освітою дітей віком від 6 до 18 років.

7. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (Р.Прокопчук) надавати необхідну допомогу у проведенні обліку дітей і підлітків шкільного віку.

8. Рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.06.2016 року № 406 «Про організацію обліку дітей і підлітків шкільного віку в місті Івано-Франківську» вважати таким, що втратило чинність.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.