Розпорядження міського голови  "Про створення комісії з проведення інвентаризації майна..."  № 174-р від 24.03.2006р. 
Документ №174-р від 24.03.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.03.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 24.03.2006р.  № 174-р
 


Про створення комісії з проведення інвентаризації майна державного підприємства магазин “Золоте поле”


      З метою виконання п.9 рішення виконавчого комітету міської ради “Про оренду та  безоплатне користування (позичку) об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська” від 28.02.2006 р. №80, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про оренду державного та комунального майна", "Положенням про інвентаризацію майна державних підприємств, що приватизуються (корпоратизуються), а також майна державних підприємств та організацій, яке передається в оренду (повертається після закінчення строку дії договору оренди або його розірвання)”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.1993 р. №158 із змінами згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2005 р. №897  та “Методикою розрахунку орендної плати за оренду цілісних майнових комплексів, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська”, затвердженою рішенням Івано-Франківської міської ради від 29.05.2003 р.

1. Створити комісію з проведення інвентаризації майна державного підприємства магазин “Золоте поле” в наступному складі:


Голова комісії:

Пасічник Людмила Іванівна - директор державного підприємства  магазин “Золоте поле”.

Члени комісії:

Ляхович Іван Васильович – заступник начальника управління торгівлі виконавчого комітету  міської ради;

Яремак Ольга Максимівна - головний    спеціаліст    відділу    оренди    Фонду комунальної власності   територіальної   громади   м.Івано-Франківська ;

Кузів Любов Василівна - головний спеціаліст відділу приватизації Фонду комунальної власності  територіальної   громади   м.Івано-Франківська ;

Добрянська Лідія Василівна - спеціаліст юридичного відділу виконавчого  комітету міської ради;

Самуляк Ольга Василівна - головний бухгалтер державного підприємства  магазин “Золоте  поле”.


  2. Інвентаризаційній комісії  забезпечити проведення інвентаризації майна на державному підприємстві магазин “Золоте поле” станом на 01.04.2006 р. згідно з вимогами "Положення про інвентаризацію майна державних підприємств, що приватизуються (корпоратизуються), а також майна державних підприємств та організацій, яке передається в оренду (повертається після закінчення строку дії договору оренди або його розірвання)”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.1993 р. №158 із змінами згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2005 р. №897. Протокол засідання інвентаризаційної комісії та передаточний баланс підприємства подати до Фонду комунальної власності в термін 10.04.2006 р.


   3. Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська (М.Юсип) після проведення інвентаризації  майна державного підприємства магазин “Золоте поле” вирішити у встановленому порядку питання щодо проведення експертної оцінки даного майна для передачі в оренду цілісного майнового комплексу державного підприємства магазин “Золоте поле” на підставі п.9 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради  28.02.2006 р. №80.


  4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на голову Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська  Юсипа М. І.



Перший заступник

міського голови                                                                                        Богдан Ониськів



2011-2024 © Всі права застережено.