Розпорядження міського голови  "Про відзначення в місті Дня Соборності України..."  № 18-р від 19.01.2007р. 
Документ №18-р від 19.01.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.01.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 19.01.2007р.  № 18-р
 


Про відзначення в місті Дня Соборності України


       На відзначення 88-ої річниці злуки УНР та ЗУНР:


  1. Відділу внутрішньої політики (Р.Стасько), управлінню культури виконавчого комітету міської ради (М.Петрик) підготувати сценарій і організувати урочисте віче на площі перед будинком суду (вул. Грюнвальдська, 11) 22.01.2007р. з 12.00 до 13.00год., запросивши до участі громадськість міста.
  2. Управлінням освіти і науки (М.Верес) та у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради (В.Соловйов) запросити до участі у заході молодь міста.
  3. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (М.Верес) провести тематичні заходи в школах міста.
  4. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк) до 22.01.2007р. впорядкувати площу перед будинком  суду  (вул. Грюнвальдська, 11)  та  місця  покладання, забезпечивши їх підставками для вінків; організувати вивішування державних прапорів на вулицях, майданах та  будівлях підприємств, установ і організацій міста; встановити розети з державними прапорами на  вищевказаній площі до 22.01.2007р.
  5. Центру обслуговування споживачів та продажу послуг (Я.Болехівський) забезпечити озвучення  заходу 22.01.2007р. з 12.00 до 13.00год.
  6. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Я.Джигіті забезпечити медичне обслуговування заходу.
  7. Відділу внутрішніх справ міста (В.Лемчак) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходу, та забезпечити перекриття руху автотранспорту по вул. Грюнвальдській на час проведення заходу.
  8. Консультанту з питань ЗМІ відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради А.Олексину провести широке анонсування та висвітлення події через засоби масової інформації, запропонувавши їм створити тематичні сторінки, приурочені до цієї визначної події.
  9. Господарському відділу виконавчого комітету міської ради (В.Мельничук) придбати вінки, кошики та квіти для покладання і забезпечити їх доставку до місць покладань.
  10. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити з видатків, пов'язаних із відзначенням державних свят та визначних і пам'ятних дат, кошти на проведення заходу згідно з поданими рахунками.
  11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради В.Бойчука.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.