Розпорядження міського голови  "Про робочу групу з координації та здійснення контролю ..."  № 42-р від 01.02.2007р. 
Документ №42-р від 01.02.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.02.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 01.02.2007р.  № 42-р
 


Про робочу групу з координації  та здійснення контролю за виконанням порядку надання населенню субсидій


       У зв’язку із прийняттям Кабінетом Міністрів України постанови від 12.12.2006 р. № 1703 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», відповідно до п.2 розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 29.12.2006 р. № 755 «Про робочу комісію з координації та здійснення контролю за виконанням порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» та здійснення контролю за виконанням цієї постанови:

1.Створити робочу групу з координації та здійснення контролю за виконанням порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива та затвердити її склад (додається).

2. Покласти відповідальність за виконанням постанови Кабінету Міністрів України від 12.12.2006 р. № 1703 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» на відділ субсидій виконавчого комітету міської ради.

3.Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира Швадчака.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.