Розпорядження міського голови  "Про проведення І-ої Спартакіади молодіжних громадських ..."  № 52-р від 02.02.2007р. 
Документ №52-р від 02.02.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.02.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 02.02.2007р.  № 52-р
 


Про проведення І-ої Спартакіади молодіжних громадських організацій міста


       На виконання рішення ХІ сесії міської ради п’ятого демократичного скликання від 18.12.2006р. “Про програму реалізації в м. Івано-Франківську державної молодіжної політики з питань сім’ї, дітей, молоді та гендерної рівності у 2007 році”, з метою формування  здорового способу  життя  та  організації змістовного дозвілля молоді міста


  1. Управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради (В. Соловйов) та комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради (В. Матешко) 03.02.-04.02.07р. в приміщенні КП “Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр” організувати проведення І-ої Спартакіади молодіжних громадських організацій міста,  присвяченої річниці Дня пам’яті героїв Крутів.
  2. Центральній міській клінічній лікарні (Я.Джигіта) забезпечити чергування бригади швидкої допомоги  під час проведення заходу.
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) профінансувати видатки, пов’язані з відзначенням державних свят та визначних і пам’ятних дат, а саме: технічне забезпечення І-ої Спартакіади молодіжних громадських організацій міста, присвяченої Дню пам’яті героїв Крутів, у сумі 750 (сімсот п’ятдесят) гривень.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Кімаковича. 



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.