Розпорядження міського голови  "Про виконання листа Глави Секретаріату Президента Украї..."  № 85-р від 21.02.2007р. 
Документ №85-р від 21.02.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.02.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 21.02.2007р.  № 85-р
 


Про виконання листа Глави Секретаріату Президента України


       На виконання листа Глави Секретаріату Президента України від 12.01.2007 року №02-02/43 щодо негативних наслідків тютюнопаління й алкоголізму в Україні та з метою попередження порушень Законів України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” та “Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров”я населення” в  місті:


1.Міському відділу УМВС України в області /В.Лемчак/ посилити боротьбу з незаконним виробництвом та реалізацією фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів в місті.


2.Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні  Я.Джигіті:

   2.1. Істотно посилити пропаганду здорового способу життя та збільшити обсяги інформаційних матеріалів про шкідливість тютюнопаління і вживання алкоголю;

  2.2. В установленому порядку вирішувати питання фінансового та матеріально-технічного забезпечення профілактичних та лікувальних заходів, спрямованих на попередження та зменшення вживання алкогольних напоїв і тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров”я населення;

   2.3. Здійснювати постійний моніторинг ефективності заходів з реалізації державної політики щодо попередження та зменшення вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров”я населення.


3.Управлінню науки і освіти виконавчого комітету міської ради /М.Верес/ забезпечити дотримання визначених законодавством обмежень щодо споживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів, особливо в частині заборони їх споживання у навчальних та освітньо-виховних закладах.  


4.Управлінню торгівлі виконавчого комітету міської ради /І.Витриховський/ щоквартально проводити обстеження закладів ресторанного господарства щодо заборони куріння тютюнових виробів у торгівельних приміщеннях цих закладів та обладнання спеціально відведених для цього місць.


5.Міському відділу УМВС України в області /В.Лемчак/, державній податковій інспекції міста /М.Шкурашівський/ здійснювати заходи щодо недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства в місті.


6.Консультанту з питань засобів масової інформації А.Олексину оприлюднювати виявлені факти недотримання положень зазначених вище законів України, а також міру покарань до порушників у засобах масової інформації.


7.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Зінаїду Федорук.



Міський голова                                                                                  Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.