Розпорядження міського голови  "Про створення інформаційної бази даних про землевласник..."  № 113-р від 02.03.2007р. 
Документ №113-р від 02.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.03.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 02.03.2007р.  № 113-р
 


Про створення інформаційної бази даних про землевласників та землекористувачів, які розташовані в зоні інвестиційного розвитку Хриплинського промвузла

З метою організації сприятливих умов для залучення інвестицій у пріоритетні галузі виробництва, створення нових підприємств в зоні інвестиційного розвитку на території Хриплинського промвузла:

  1. Головам садівничих товариств „Злагода", „Діброва", „Галицький господар" до  16.03.2007 року надати в Микитинецьку та Хриплинську сільські ради перелік землевласників та землекористувачів з нанесенням інформації на планово-картографічні матеріали.
  2. Головам та землевпорядникам  Микитинецької та Хриплинської сільських рад до  19.03.2007 року подати виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради інформацію про землевласників та землекористувачів в межах території інвестиційногорозвитку Хриплинського промвузла для створення інформаційної бази даних.
  3. Доручити  Івано-Франківському міському управлінню земельних ресурсів  координувати роботу по створенню інформаційної бази даних про землевласників та землекористувачів, які розташовані в зоні інвестиційного розвитку Хриплинського промвузла.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                                              Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.