Розпорядження міського голови  "Про стан використання бюджетних коштів, збереження держ..."  № 132-р від 15.03.2007р. 
Документ №132-р від 15.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.03.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 15.03.2007р.  № 132-р
 


Про стан використання бюджетних коштів, збереження державного та комунального майна


З метою посилення контролю за використанням державних грошових коштів і майна, попередження фактів нецільового їх використання:

1. Начальнику управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради (В.Ковальчук), начальнику управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк) забезпечити належний рівень контролю за використанням бюджетних коштів та комунальним майном.

2. Керівникам ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (А.Блащук) та КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (М.Саєвич) за матеріалами ревізій, проведених контрольно-ревізійним відділом в м.Івано-Франківську, вжити відповідних заходів щодо усунення порушень та притягнути до відповідальності винних посадових осіб.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (І.Оробець) підвищити якість контролю за наданням передбачених законодавством  виплат.

4. Начальнику управління освіти і науки виконавчого комітету міської ради (М.Верес) здійснити заходи для забезпечення цільового та ефективного використання нерухомого майна, грошових і матеріальних ресурсів, дотримання штатних нормативів та фінансової дисципліни, а також забезпечення втрат фінансових і матеріальних ресурсів.

5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) вести належний облік та контроль за правильністю поданих комунальними підприємствами розрахунків на відшкодування з бюджету різниці  в тарифах на послуги, надані населенню з централізованого теплопостачання, водопостачання, водовідведення та внести зміни в розрахунки, надані  ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та КП «Івано-Франківськводоекотехпром» з метою недопущення включення непередбачених витрат до відшкодування  з бюджету.

6. Сільським головам с. Вовчинець (М.Назар), с.Крихівці (В.Влашин), с.Микитинці (М.Сіщук), с.Хриплин (М.Палюга) та в.о. сільського голови с.Угорники (Л.Атаманчук) Івано-Франківської міської ради не допускати фактів надання в користування земельних ділянок без оформлення договірних відносин та дотримуватись законодавчих актів щодо відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва.

7. Контрольно-ревізійному відділу в м.Івано-Франківську (О.Сабатович) здійснювати контроль за використанням бюджетних коштів та збереженням державного і комунального майна. Наслідки контрольних заходів в обов’язковому порядку розглядати на засіданнях виконавчого комітету міської ради.

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови відповідно до посадових обов?язків.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.