Розпорядження міського голови  "Про покращення роботи управління житлово-комунального г..."  № 138-р від 16.03.2007р. 
Документ №138-р від 16.03.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.03.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 16.03.2007р.  № 138-р
 


Про покращення роботи управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради



З метою покращення роботи управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, ефективного використання коштів міського бюджету при здійсненні закупівлі товарів, робіт і послуг, досягнення оптимального і раціонального їх використання, забезпечення чіткого контролю за виконанням і фінансуванням робіт з капремонту і благоустрою міста, які виконуються управління житлово-комунального господарства:

1. Включити заступника міського голови О. Дерев'янка та депутата міської ради Б. Федьків (за його згодою) до складу тендерних комітетів при УЖКГ МВК та при всіх підприємствах та організаціях УЖКГ, відповідно до ст. 12 Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні

кошти".

2. Керівникам комунальних підприємств і організацій в подальшому придбання нової техніки та запровадження нових технологій здійснювати виключно за погодженням з технічною радою, затвердженою рішенням виконавчого комітету від 23.11.2006р. № 492 .

3. У правлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) забезпечити щоденне погодження з заступником міського голови О.Дерев'янком розподіл коштів, що виділяються фінансовим управлінням виконавчого комітету міської ради та щомісячне надання довідки з постатейною і пооб'єктною розшифровкою виконання і фінансування робіт з капремонту і благоустрою міста.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Олександра Дерев'янка.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.