Розпорядження міського голови  "Про створення робочої групи для перевірки розрахунків т..."  № 169-р від 04.04.2007р. 
Документ №169-р від 04.04.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.04.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 04.04.2007р.  № 169-р
 


Про створення робочої групи для перевірки розрахунків та оплати за послуги водо-, теплопостачання та водовідведення при наявності приладів обліку


           На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. N 630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення” та для перевірки претензій окремих мешканців міста з питань розрахунків та оплати за послуги водо-, теплопостачання,  водовідведення при наявності приладів обліку:

1. Створити робочу групу для перевірки і вивчення обґрунтованості висловлених претензій окремих мешканців міста з питань розрахунків та оплати за послуги водо-, теплопостачання, водовідведення при наявності приладів обліку згідно з додатком.

2. Робочій групі:

- до 01.05.2007р. вивчити претензії та проаналізувати порядок розрахунків та стан оплати за послуги водо-, теплопостачання та водовідведення з мешканцями, в квартирах та  будинках, в яких встановлені прилади обліку;

- за результатами проведеної роботи розробити план поінформованості громади міста щодо розрахунків за комунальні послуги згідно приладів обліку.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови О.Дерев’янка, З.Федорук.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.