Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 25 від 24.01.2006р. 
Документ №25 від 24.01.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.01.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.01.2006р.  № 25
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення “Про передачу у власність будинку № 57а на вул. Б.Хмельницького”



Згідно пп.2 п.2 ст.52 Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про господарські товариства”, п.1 ст.20 та пп. 1,2 ст. 21 Закону України “Про об”єднання громадян”,Закону України “Про власність”,Статуту ВАТ “Індуктор” та Статуту громадської організації “Товариство мешканців будинку на вул. Б.Хмельницького,57а, в м.Івано-Франківську “Оселя” виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Схвалити і внести на розгляд сесії міської ради проект рішення “Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста будинку гур тожитку на вул. Б.Хмельницького, 57а, який є власністю ВАТ “Індуктор” та передачу вказаного будинку у власність громадській організації “Товариство мешканців “Оселя”, учасниками якого є мешканці будинку.


  1. Контроль за виконанням даного рішеня покласти на заступника міського голови О.Синютку.




Міський голова                                                                                      Зіновій Шкутяк





Про передачу у власність будинку

№ 57а на вул.Б.Хмельницького



Згідно пп.2 п.2 ст. 52 Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про господарські товариства”, п. 1 ст.20 та пп.1, 2 ст.21 Закону України “Про об”єднання громадян”,Закону України “Про власність”, Статуту громадської організації “Товариство мешканців будинку на вул. Б.Хмельницького, 57а, в м. Івано-Франківську “Оселя”, сесія міської ради


вирішила:


  1. Прийняти  в комунальну власність територіальної громади міста і передати у власність громадської організації “Товариство мешканців “Оселя” будинок № 57а на вул.Б.Хмельницького, який належить ВАТ “Індуктор”.


  1. Доручити обласному бюро технічної інвентаризації оформити право власності громадської організації “Товариство мешканців “Оселя” на будинок№ 57 а на вул. Б.Хмельницького.


  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Синютку.





Міський голова                                                                    Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.