Рішення виконавчого комітету  "Про виконання Програми інвестиційного розвитку м. Івано..."  № 3 від 24.01.2006р. 
Документ №3 від 24.01.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.01.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.01.2006р.  № 3
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання Програми інвестиційного розвитку

м. Івано-Франківська на 2003-2005 рр.


       Заслухавши інформацію про виконання Програми інвестиційного розвитку м.Івано-Франківська на 2003-2005 рр., виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Інформацію начальника управління зовнішніх зв’язків і туризму  Б. Білика “Про виконання Програми інвестиційного розвитку м. Івано-Франківська на 2003-2005 рр.” (Додаток ) взяти до відома.
  2. Управлінням і відділам виконавчого комітету продовжити роботу над виконанням Програми з урахуванням заходів, затверджених цим рішенням.
  3. З метою вдосконалення міжнародних зв’язків, формування інвестиційного іміджу міста управлінню зовнішніх зв’язків і туризму разом з Робочою групою з інтеграційних питань та залучення міжнародної технічної допомоги протягом січня-лютого 2006 р. розробити та подати на розгляд сесії міської ради проекти Комплексної Програми вдосконалення міжнародних зв’язків та участі в інтеграційних процесах міста Івано-Франківська на 2006-2008 рр. В Програмі передбачити заходи, спрямовані на залучення інвестицій в сучасних умовах.
  4. Управлінню  зовнішніх зв’язків і туризму через ЗМІ, міську Веб-сторінку постійно інформувати про конкурси проектів МТД, діючих в Україні, надавати практичну допомогу структурним підрозділам виконкому та громадським організаціям в підготовці проектів.
  5. Управлінням та відділам виконавчого комітету, у відповідності до Положень про діяльність, розробити до 1 квітня 2006 р. проекти та програми розвитку місцевого самоврядування  та подати їх для участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм 2006.
  6. З метою збільшення кількості проектів з участю будинкових комітетів, шкіл у реалізації ПРООН “Муніципальна програма сталого розвитку” управлінню зовнішніх зв’язків і туризму розробити до 1 березня 2006 р. Положення про Ресурсний центр, в якому передбачити форми і методи його співпраці з головними розпорядниками міського бюджету, механізм фінансування, матеріальне та технічне забезпечення. До 1 квітня 2006 р. створити нову сторінку на міському Веб-сайті “Муніципальна програма сталого розвитку”.
  7. В зв’язку із збільшенням кількості інвесторів та з метою вдосконалення співпраці з ними управлінню соціально-економічного розвитку покласти на відділ промисловості обов’язки супроводу інвестиційних проектів. До 1 лютого 2006 р. винести пропозиції про структурні зміни на розгляд виконавчого комітету.
  8. Управлінням соціально-економічного розвитку та зовнішніх зв’язків і туризму до 1 червня 2006 р. розробити та направити в ОДА пропозиції щодо проведення в області щорічного інвестиційного ярмарку, провести відповідну роботу по його анонсуванню.
  9. Управлінням соціально-економічного розвитку та зовнішніх зв’язків і туризму розробити і виготовити до 1 квітня 2006 р. новий компакт-диск з інформацією про інвестиційні можливості та пропозиції міста Івано-Франківська.
  10. Контроль за  виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Синютку.




Міський голова                                                                            Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.