Рішення виконавчого комітету  "Про заходи щодо реалізації Програми Розвитку ООН "Муніц..."  № 49 від 07.02.2006р. 
Документ №49 від 07.02.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.02.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 07.02.2006р.  № 49
м.Івано-Франківськ
 


Про заходи щодо реалізації Програми Розвитку ООН  “Муніципальна програма сталого розвитку”



       Керуючись Законом України “ Про місцеве самоврядування в Україні” та з метою створення умов для реалізації Програми  Розвитку ООН “Муніципальна програма  сталого розвитку” в місті виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Затвердити перелік об’єктів житлового фонду на включення в Програму Розвитку ООН “Муніципальна програма сталого розвитку” (додається).
  2. Управлінню житлово-комунального господарства ( В.Кишенюк) та фінансовому управлінню (Л.Костів)  виконавчого комітету міської ради передбачити кошти на співфінансування даного Проекту за рахунок бюджетних призначень з відповідних статтей міського бюджету загального фонду та бюджету розвитку, згідно затверджених асигнувань на Програми “Околиця”, “Дахи” та реконструкція житлового фонду.
  3. Керівникам житлово-експлуатаційних організацій активізувати роботу з організації нових будинкових комітетів з метою реалізації у цих будинках проектів “Муніципальна програма сталого розвитку”.
  4. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (В.Кишенюк) забезпечити технічний нагляд за виконанням робіт за участю комісії якості мешканців будинку.
  5. Управлінню житлово-комунального господарства (В.Кишенюк) та управлінню зовнішніх зв’язків і туризму виконавчого комітету міської ради (Б. Білик) визначати виконавців робіт тільки  на тендерній основі за участю представників будинкових комітетів, товариств співвласників та житлово-будівельних комітетів.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Мельничука, начальників управлінь житлово-комунального господарства та зовнішніх зв’язків і туризму виконавчого комітету міської ради В.Кишенюка і Б. Білика.



Міський голова                                                                    Зіновій  Шкутяк



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.